FM24 Fenerbahçe Kariyeri | Hedef Eski Günlere Dönmek |

İmmobile'ye bak 30 gol atmış
Transfer olayı sarıyor oyunda ama ben hep gereğinden fazla adam alıyorum tutamayıp kadro planım kötü o konuda

Reactions: xdragxx and 12.Adam
@xdragxx , namağlup ünvanına kim son verdi

Rövanşı kazandın mı ?

------

Ruh hastası
Lan olm o kadar foto koydum maçların sonucunu niye tek tek soruyorsun baksana işte

------

Nicolas Anelka'yı getiren Hakan Bilal Kutlualp'ı aradım şu Osimhen'de bize yardım et dedim bakalım Nesyri'yi isteyen takım çok onu satıp üstüne 20-25 koyup Osimhen'i zorlamaya çalışacağım

Reactions: bazinga and 12.Adam

Sezonun ilk transferini Merihle yaptık. Bonservis bedeli olmaması sebebiyle mali olarak da oldukça bir transfer olacaktır yıllarca çubukluyu terletmesini bekliyoruz.

Reactions: bazinga
Uzun bir aranın ardından geri döndüm. Maçlara da 1-2 gün içinde başlarım. Transferi büyük oranda bitirdik.

Valla harcama rekoru kırdım gözü karartıp Osimhen'e kadar yürüdüm de alamadım onu

Edin Dzeko ve Nesyri'nin yerini Sörloth ve Elye Wahi ile doldurduk. Wahi beklediğimiz patlamayı yaparsa 2 sezon sonra aldığımızın çok fazlasına satarız.

Sol kanatta Tadic ile sözleşme uzatmamış Maximin'i de alamamıştık. Ve transfer bombasını patlatarak Matheus Cunha'yı renklerimize bağladık. ManU da istiyor olsa da erken hamle yaparak futbolcuyu renklerimize bağladık. Orta sahayı güçlendirmek adına da Arjantinlin Parades'i de kadromuza kattık.

Sağ bek de Osayi'nin yerini Liverpool'dan kiraladığımız Conor Bradley'le doldurduk. Russo da gelecek için yapmış olduğumuz 18 yaşındaki forvet onu 2-3 sezon pişmesi için kiralık yollayacağız ama potansiyeli hoşuma gittiği için şimdiden aldım.

Özele bakar mısın?

Maşallah baya pahalı bir transfer sezonu olmuş.
İnşallah çok para aldığın adamlar hakkını verir.

Dzeko dede bu yaşta PSG, Tadic ise Roma yapmış helal olsun.

Reactions: xdragxx
Vay arkadaş ben bu paraları Beşiktaşta 4 5 sezon sonra harcayabiliyorum

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Maşallah baya pahalı bir transfer sezonu olmuş.
İnşallah çok para aldığın adamlar hakkını verir.

Dzeko dede bu yaşta PSG, Tadic ise Roma yapmış helal olsun.
Tadic neyse Roma da Dzeko'nun o yaşta PSG yapması tuhaf geldi
PSG ile yaptığımız 2 maçta da gol atmasının etkisi olabilir ama

------

Vay arkadaş ben bu paraları Beşiktaşta 4 5 sezon sonra harcayabiliyorum
Maga bee