Flash ! M. City' De Seckin Dogu Donemi! FM-12 Kariyeri

Sizce Seckin Dogu M. City ile Lig, Ş. Ligi, Federasyon Kupsı, İng. Kup ta Şampiyon olabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    6

secquin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
209
Puanı
165
Şok! Şok! Şok! M.City Manciniden Bosalan T. Direktorluk Koltuguna Seckin Doguyu Getirdi, Ada Bülteni Ayaga Kalktı !!

Bende Sizinle Paylasacagım Kariyerime Baslayayım Dedim :D

Veee . . Seckin Dogu Teknik Direktorlugunde ki M. City, yedek takımıyla oynadıgı ilk hazırlık karsılasmasını 3-0 lık skorla kazanıyor .

Man City - Man City Yedekler 3-0.jpg

Ekli dosyalar

• Man City - Man City Yedekler 3-0.jpg
    Man City - Man City Yedekler 3-0.jpg
    14.6 KB · Hit: 593
Son düzenleme:
düzeldi ama diğer arkadaşlarının ki biraz daha büyük ama senin görüntün de gayet iyi:)

Crystal Palace - Man City 0-2.jpg

M. City Kupa Macında C.Palaceyi 2-0 la geciyor ve bu sonucla taraftar ve ada basını teknik direktor seckin dogu yu iyice benimsiyor.
bakalım ilerleyen maclarda da seckin dogu istikrarını surdurebilicek mi :D

Ekli dosyalar

• Crystal Palace - Man City 0-2.jpg
    Crystal Palace - Man City 0-2.jpg
    20.1 KB · Hit: 653
hayır ada da mancini yerine benim getirildigim icin tepki vardı. basında sürekli beni elestiriyolardı. bu iyi baslangıclarla ada da üzerimde yapılan sipekülasyonlar azaldı :D

Swindon - Man City 1-4.jpg

M. City 4-1 lik skorla 3 te 3 yaparak lig baslamadan rakiplerine goz dagı verdi ve gururumuz seckin dogu yasadıgı ingiltere deneyiminde gayet iyi giderek istikrar acısından m. city taraftarına umut dolu mesajlar verdi.

mac sonu basın karsısına gecen teknik direktor seckin dogu '' burada yeni bir kariyere basladım ve takım olarak suan saha yansıttıgımız performans %70. gün gectikce performansımızı en tepeye cıkarmayı hedefliyoruz. kadromuz guclu. lig ve avrupa kupalarında da her zaman iddamızı surdurmeye devam edecegiz. bu galibiyetler taraftarımıza armagan olsun '' dedi.

Ekli dosyalar

• Swindon - Man City 1-4.jpg
    Swindon - Man City 1-4.jpg
    20.2 KB · Hit: 537
Son düzenleme:
biz hicbir zaman rakiplerimizi kucuk gormeyerek ve her maca sampiyonluk macıymıs dusuncesiyle cıktıgımız icin istikrarlı bir sezon geciricegimize inanıyoruz. ve ozan bey unutmayın ki kucuk takımların suprizleri buyuk olur :D bakın crstyal palace ye gecen haftam. united i eledi. :D

tamam ya konusmuyorum artık. m. united arsenal chelsea ve liverpool 4 lüsünü de yenim o zaman gorursunuz :D benim adım seckin dogu aga ben bu oyunu bozarım :D

artık hazırlık maclarının hicbirini paylasmicam. lig maclarında gorusuruz :D SAMPİYON MANCHESTER CITY :d

Man City - Dortmund 3-1.jpg

Man. City kendi evinde B. Dortmund'u 1-0 geriye dustugu macta 3-1 yenmesini bildi.
S.Aguero 2 gol 1 asistle macın yıldızı oldu. mac sonu soyunma odasında bolatelli nin hocası seckin doguyla sakalasmasıda futbolcuları güldürdü ve seckin dogu ve futbolcuların uyumu taraftarları mutlu etti.

Ekli dosyalar

• Man City - Dortmund 3-1.jpg
    Man City - Dortmund 3-1.jpg
    19.1 KB · Hit: 284