Flash Forward Yarın Başlıyor!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
Tüm Dünyada sevilerek izlenen ve bir sonraki bölümü heyecan içinde beklenen dizi Flash Forward yarın akşam ATV'de başlıyor.

Tüm Dünyada sevilerek izlenen ve bir sonraki bölümü heyecan içinde beklenen dizi Flash Forward'ın bir ve ikinci bölümü yarın akşam 23: 15'de ATV'de.

Dizinin Konusu:

Eğer size kendi geleceğinizden kısa bir parça gösterilse ne yapardınız? Gördüğünüzü kabul edip onu yaşamaya devam mı ederdiniz yoksa kaderinizi değiştirmek için tüm gücünüzle savaşır mıydınız? Tüm insanlığa, kendi geleceklerine dair bu öngörü verildiği zaman, herkes kaderlerine razı olmakla onu değiştirmek arasındaki büyük savaşa dahil oldu; artık geri dönüş yoktu…

1. Bölüm Özeti:

'No More Good Days'

Los Angeles'ta öncekiler gibi sıradan bir gündür. FBI ajanı Mark Benford ve ortağı, Demetri Noh, Patronları Stanford Wedeck ve iş arkadaşı Janis Hawk tarafından yönetilen, sıkı bir araba takibinin ortasındadır. Mark'ın eşi Dr. Olivia Benford bir ameliyatın ortasındayken, diğer yanda Dr. Bryce Varley hastalarından biri için hayati bir karar vermek üzeredir. Mark'ın arkadaşı Aaron Stark, enerji nakil hattında ve yerden bir hayli yüksekte çalışmaktadır. Mark'la Olivia'nın kızları Charlie'nin bakıcısı Nicole Kirby ise erkek arkadaşı ile tutkunun doruklarındadır.
… Ve aniden, hiçbir uyarı olmaksızın, dünya üzerindeki herkes, 29 Nisan 2010 tarihine, kendi geleceklerine, 2 dakika 17 saniye süren bir yolculuğa çıkar. Yaşanan bu öngörü, kimileri için gelecekleri adına mutluluk ve umut vaat etmektedir, kimileri içinse şaşırtıcı derecede beklenmediktir. Pek azı içinse, o tarihte bir gelecek dahi görünmemektedir…
Mosaic Collective adlı bir internet sitesi, insanlara, öngörülerinde yaşadıklarını tarihsel olarak kayda geçirme şansı sunar. Böylece dünyanın dört bir yanı tek bir çatı altında toplanabilecektir. Ve buradaki kayıtlar, Mark ile çalışma arkadaşlarına, bu kararmanın sebeplerini gün ışığına çıkarmak adına yol gösterecektir.
Kaderlerinin ne olduğunu bilmek, herkesin yaşamını bir anda alt üst eder ve şimdiye dek cevabı hiç düşünülmemiş soruları ortaya atar: Kaderi değiştirmek mümkün müdür? Ve birinin değişen kaderi, diğerlerinin de alınyazısını etkiler mi?

060320121639181183228_2.jpg
 
İlgi çekecek gibi bu iş, saati de uygun. Ama maalesef yabancı dizilere Türkiye'de hep ön yargıyla bakılıyor, o nedenle alması gerekenden çok daha düşük reyting alacaktır.
 
çok iyi bi dizi olduğunu duymuştum izlemeye başlıcam ama tabiki atv de değil :D