FLASH FLASH !!! Hortlaklar Hadisi yayından mi kalkıyor?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
ilk bölümüyle yeterli ilgiyi göremeyen hortlaklar vadisi yeterli ilgiyi.göremediği icin kanalın yayından kaldırmayı düşündüğü öğrenildi. ama umutlar hala sönmüş değil. kanal dizinin yeteri reklamı almadığı icin kaldırıp kaldirmama konusunda kararsız kaldığı ogrenildi

Diziyi biraz kısaltıp, yazım şekline bir düzen lazım o dizinin daha okumadım ama fırsat olursa onuda takip ederiz:)

Diziyi biraz kısaltıp, yazım şekline bir düzen lazım o dizinin daha okumadım ama fırsat olursa onuda takip ederiz:)

4 sahnede dizi bitti yahu Daha kisa nasıl olacak. bir dizinin başlangıcı ve bitişi olmalı ki mana kazansin

[h=2]FLASH FLASH !!! Hortlaklar Hadisi yayından mi kalkıyor?

bende diyorum ne hadisi 😱[/h]

bence yeterli ilgiyi göremediğinden değil yazarın tembelliğinden yayından kaldırılacak yazar çene yapmaktan senaryoya zaman ayıramıyor :F:F

durum ortada ilginin azlığı yazara çene yaptırıyor ışte :)))))

ilginin azlığının gerçek sebebi senaryo yazan arkadaşların çoğalması ben haftada 3 diziyi en fazla takip edebiliyorum tv de.. ama forumda 10 dizi var hangisine bakacağımızı şaşırdık onun için her dizinin başlangıç tarihi ayrı olmalı aynı günde 5 dizi yayınlanıyor hiçbirine tam konsantre olamıyorsun :)