Flaş! Umutsuz Ev Kadınları Yeni Sezon Bir Kez Daha Gün Değiştirdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence pazardan daha iyi gider yani 4ten fazla alır , Kurtlar Vadisi Pusu , Suskunlar erkek dizileri , Umutsuz Ev Kadınları kadın dizisi olduğu yüzden totalde 5-6larda alır , abde 7-8lerde alır.

Fazla uçtun bence geçen sene 7-8 almışlığımı var mı ki vadi karşısında alacak

uek vedadan farklı oalrak hem komedi hem de geçen seneden bir izleyici kitlesi var daha iyi gider

Son reytingleri 4.tns de 3 den fazlası imkansız my her zaman ki gibi kendide inanmayarak yazıyo

@63 @64 İlk başladığı zamanlarda olabilir sonraları düşük alıyordu hatırlıyorum

Tıpkı Yalan Dünya gibi UEK`dan da yükseliş bekliyorum. Yalnız UEK`nın kadrosu mükemmel

- - - Ekleme - - -

@63 @64 İlk başladığı zamanlarda olabilir sonraları düşük alıyordu hatırlıyorum

Yaza doğru evet

4 alamaz 2 ya da 3 vadi haftaya tns de 13 ü geçecek

Kadinlar, Hayatimin Rolü ve Umutsuz Ev Kadinlari arasinda tercih yapacaklardir..

Bu işten kesinlikle en zararlı Hayatımın Rolü çıkacaktır. Dizinin izleyicisinin büyük kitlesi çocuklar. Anneleri ve Babaları varken izlemezler pek

Vadi 1 Vadi özet 2 diğer yapımlar kendi aralarında mücadele ederler

Ya ne kadını kadınları en çok izlediği 2.dizi vadi my den sonra erkekleri söylemeye gerek yok

Yalnız UEK`nın 3 falan almasını beklemeyin. Sudan Bıkıp Çıkmış Balıklar bile 3 almıştı yanılmıyorsam. Vadiyi geçemese bile totalde 5 A/B`de 7-8 reyting alacaktır bence

Ya ne kadını kadınları en çok izlediği 2.dizi vadi my den sonra erkekleri söylemeye gerek yok

Tüm kadinlar vadi'yi izlemiyor ki.. Belki bir kisim izliyordur, ama bir çogu da tercihini baska diziden yana kullanacaktir..

Bence vadi 13 özet 7 uek 3 alacak sbt de vadi 14-15 özet 7-8 uek 4 alır

Son reytingleri 4.tns de 3 den fazlası imkansız my her zaman ki gibi kendide inanmayarak yazıyo
Takas ben UEKnın bu reytingleri alacağına inanıyorum , nedense geçen sezon karşısında 10 reytinglerde alan Survivor , 5lerde alan Farklı Desenler vardı yine 5lerde alıyodu , bu sezon sadece en güçlü KVP , Suskunlar desen 2lerde , Hayatımın Rolü var 3lerde alıyo , şimdi de 5lerde alacağına inanıyorum totalde.

Tüm kadinlar vadi'yi izlemiyor ki.. Belki bir kisim izliyordur, ama bir çogu da tercihini baska diziden yana kullanacaktir..

gördük vedayı da

- - - Ekleme - - -

veda da alıyodu zaten

UEK`nın kadrosuna bak istersen takas. Vedadan daha iyi. Ayrıca Vadi var diye bütün dizilerin 3 alacak hali yok. Bir günde 3 tane 9-10 reyting alan diziler gördük biz.

Komedi dizilerinde olur böyle dalgalanmalar. Genellikle komediler yeni sezonda yükselir, sezon sonuna doğru düşer. İzleyici özlemiştir diziyi

Uek yi kim izliyo ki özlesın ya
vadi en az 4 katı fazla alacak