Flaş!.. Reyting Operasyonu !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
259
Reyting operasyonu
AGB dahil çok sayıda yapım şirketine operasyon...

İstanbul'da Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında reyting ölçüm şirketleri ile bazı yapım firmalarına operasyon yapıldı.
3 kişinin gözaltına alındığı operasyonun haksız kazanç elde edilmesi ile reyting ölçümünde kullanılan deneklere ilişkin bilgilerin sızdırılması konusuyla ilgili olduğu öğrenildi.

Polisin operasyon kapsamında Ay Yapım, Tims Yapım ve Med Yapım isimli şirketlerde arama yaptığı belirtildi. Reyting ölçüm şirketlerinden AGB'de de arama yapıldığı ve şu ana kadar 3 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi. Bazı internet sitelerinin ve ünlü site yöneticilerine ait adreslerin de arama yapılan adresler arasında olduğu belirtildi.

Not : Özellikle konuyu buraya açtım.

Haberler net değil ama tv kanallarına da baskın yapıldığı ifade ediliyor, reytinglere müdahale etmiş olma ihtimali olan her kurum inceleniyor emniyet yetkilileri tarafından.

Ayrıntılar belli oldukça konuya ekleyeceğim.

Ayrıntılar belli oluyor.

Zan altındaki şirketler : TİMS, Ay Yapım ve Med Yapım..

Bir de reyting ölçüm şirketi AGB inceleniyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ay Yapım'la ilgili bir durumun olduğu zaten söylenmişti daha önceden ve o denekler değiştirilmişti. Belki bazı denekler yine değiştirilir

Erol Köse, twitter'dan Acun Medya'nın da arananlar arasında olduğunu yazmış. Kendi açıklamaları sonrasında bu baskınların yapıldığını iddia ediyor

Ya Erol Köse de bir komik ha, kendi açıklamasından bir gün sonra hemen organize olacak emniyet de soruşturmaya başlayacak, yok artık !

Acun'u bence kendi dahil etmeye çalışıyor hala, gerçek olduğunu pek sanmıyorum. Zaten birazdan acunmedya resmi açıklama yapar.

Böyle iddialar varken aranması gerekir Acun Medya'nın da. Zaten kendilerine güveniyorlarsa endişe etmelerine gerek yok

Bence bir twitter mesajıyla arama başlamaz, hem de pek güvenilir olmayan birinin mesajıyla, yani toptan bir haksızlık ,bir dolandırıcılık var mı diye bakacaklarsa STV de dahil tüm kanalların ve onlara iş yapan yapım şirketlerinin de aranması lazım. SBT de aranmalı hatta belki TRT de yolsuzluk yapıyordur.

Erol Köse'nin söylediği şeyler mantıklı ve güvenilir değil dediğin adamın ne zaman yalan söylediğini gördün?

Trt Yolsuzluk yapio olsa haftada bir iki gün ilk 10a sbt girmez yolsuzlugu Ay Yapım Yapıyor Olabilir..

Zaten böyle şeylerin olduğunu sürekli söylüyor Trt.Yolsuzluk yapsa bas bas bağırır mı?Birşeyleri bilipte yorum yapın.

Zaten böyle şeylerin olduğunu sürekli söylüyor Trt.Yolsuzluk yapsa bas bas bağırır mı?Birşeyleri bilipte yorum yapın.

Yolsuzluktan şikayet etmesi yolsuzluk yapmadığı anlamına gelmez ki. Örneğin futbolda Trabzonspor şike iddialarını başlatan, rakibi suçlayan takımdı fakat şimdi onların da adı şikeyle anılıyor ve mahkemeye sevkedildiler.

Tabii burada konu TRT değil, ben de TRT'nin böyle bir işe bulaştığını düşünmüyorum.

O olaylar farklı.Buradaki olay farklı.Yani burada yazmıyayım konu sapmasın.Özelden atarım.

Ben de TRT yolsuzluk yapıyor demedim zaten ama benim için tüm kanallar aynı düzeyde suçlu veya masum, bu soruşturmalarda bazı kurumların kayrılması olasılığına karşın endişemi ifade ettim sadece.

D Productions'sa araniyormuydur acaba ?

D Productions'sa araniyormuydur acaba ?

Henüz hakkında dedeikodu yok ama bence o da çemberin içine girecektir.

Bu arada Uçankuş'un ve TNT'deki birçok magazin programının sahibi Can TANRIYAR "Elimde birçok belge var ve bunları paylaşacağım." demeci verdi ve bir süre sonra da evi aranmaya başladı emniyet tarafından.

Bakalım ne çıkacak?

Ama Can Tanrıyar'ın elinde belgeler varsa bugüne kadar niye açıklamadı ?

D Productions'un dizilerinde de yasanbilir bu olay.. Ve Gold Film.. Erler Film.. Süreç Film..

keşke şu reytingleri devlet ölçse

Birçok kisi reytingin gerçegi yansittigini inanandi ama yanilmislar demek ki