Flaş! Hazal Kaya Adını Feriha Koydum'a Devam Edecek Mi ?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Adını Feriha Koydum dizisi bu gece ilginç bir sekilde sezon finali yaparken, tüm sorularin cevabi açik kaldi.

Kim vuruldu? Kim vurdu? Vahide Gördüm neden yoktu?

Prof. Dr. Erol Köse Tweet'lerle ortaligi karistirdi:

Evet sıkı durun daha AFK için yeni sezon cast bitmedi ve kim vurduyu senaristler de karar vermedi, yeni casta bağli senaryoya gore yazacaklr

Parada anlaşirlarsa Feriha devam edecek karşilikli restleşmeler inatlar sürmekte....

FURKAN DOGA / ÖZEL HABER

ozelhaber.gif

hazal-kaya-balkanlar-1912-194317C246.jpg

Bir sürpriz yapip diziye devam edebilir..

Vurulma sahnesinde birinin ölüp ölmedigi ortaya çikmadi. Vurulma sahnesinde Feriha ölmedi yani. Sadece 2 kez silah sesi geldi ve orada bitti.

Mantıklı. Medyapım sürprizleri sever :) ve umarım Hazal çıkmaz diziden. Vadide Gördümü ne zaman göreceğiz merak ettim. Kadın alt tarafı 1 saatlik yolla köye gitti. Kızı kaçırıldı gelmedi, kaçtı gelmedi, iki kez evlendi gelmedi. 3 yıl sonra zaten gelmesi gerekiyordu. 3 yıl köyde mi kalınır?

Arkadaslar HK cikti. Erol Kose gibi bi yalancinin dediklerine gore hareket edersek bu is yas. Akli sira herkesi inandirmaya calisiyo... Fatih Aksoy aciklama bile yapti. Dizi HKsiz devam...

ona bakarsan finalde yapacaktı.. o oyuncular ayrılırsa dizi çakılır yayından kaldırılır ki umarım olur uzatılan dizilerden nefret ederim