Flaş Haber : "Yüzleşme" Dizisi Hangi Kanala Transfer Oldu!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Yapımcılığını DK Yapım'ın üstlendiği ve FavoriForumum'un yeni sezonda ki en iddialı dizi konumunda bulunan ve ABD'de reyting rekorları kıran "Revenge" dizisinden uyarlanan "Yüzleşme" başlamadan Griffin TV'ye transfer oldu!

"Forum'un İlk Kanalı" Kanal D'de yayınlanması beklenen "Yüzleşme" dizisi Kanal D yöneticilerinin kanalı kapatmasıyla birlikte yayınlayacakları projeleri bundan böyle başka kanallarda yayınlayacaklar.

Yüzleşme Ekim'de Griffin'de!

Dizinin yayınlanan jenerik müziği;

Son dakika haberi!

TVen'e rakip çıktı. Forumda 3 kanal kaldı.

TVen'e rakip çıktı. Forumda 3 kanal kaldı.
Senin kanala da Aşk-ı Efsane'yi verebilirim belki Mert eğer Revan istemezse. Zaten her iki diziyide senaryo olarak büyük bir değişim altına aldım. Özellikle bu sezon son sezon olacak olan Aşk-ı Efsane'yi baya güzel bir veda bölümüyle bitireceğim. Efsane olacak efsane!

Bodrum tv de yayınlıyabilirmisiniz hem benim senaryolalarım dünya vakti 5 haftada 1 türkün uzayla imtihanı 5 haftada 1 yani bütün senaryolarım 5 haftada 1 ozan veto koyduda 2 tane senaryo yazma iznini verdi
Üzgünüm destere paylaşamam

Çok iyi olur Esra @EveN bir dizi için bi şey demez.
Çok iyi olur.

Zaten reyting sistemini geri getirmeye çalışıcam böyle olmuyor.

Çok iyi olur Esra @EveN bir dizi için bi şey demez.
Çok iyi olur.

Zaten reyting sistemini geri getirmeye çalışıcam böyle olmuyor.
Yalnız Griffin'e ortak olursak Almila ile biz biraz zor olur gibi TVen'de olması. Bir de benim dizilerim reyting sistemine dahil olmayacak...

Yılın transferi hayırlı olsun.😀
Teşekkür ederim. Aslında Kanal D'yi kapatmayı düşünmüyordum ama öyle gerekti. Griffin'de yuvamız sayılır.
@Forumdash @EveN ve @denizz19

Farklı bir sistem düşünmüştüm daha güvenilir olacak kabul görülürse.

Hayırlı olsun güzel haber
@dizi kolik ABD'ye format alıp-satmaya gittiğimden beridir kanalda neler dönüyormuş