Flaş! Beni Affet kanal değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Star iyice gözümden düştü, kaliteli olma anlayışında olduğunu iddia eden bir kanalın bu hareketleri beni fazlasıyla şaşırtıyor.

Beni Affet'den ne köy olur ne kasaba.

öyle diyorsun ama totalde 16.oldu mesela bu da o saatte yayınlananlara göre gayet iyi bi şey star için bence kaybeden show tv...

Unutma Beni ile aynı yapımcı zaten ama kalite olarak Beni Affet daha üstün çekim mekanları olarak. Unutma Beni platoda çekiliyor. Senaristlerde aynı

O nedenle Beni Affet'i hiç izlemeyi bile düşünmedim, birini izlemek hepsini izlemekle aynı.

Bu arada Star TV madem günlük dizi transfer etti Sihirli Annem bitirilmi? Oda ilk 15'de oluyordu mutlaka

beni affet vadi m.yüzyil 3 ayni günde tekrarlarini yayinlasa star siler süpürür reytingleri ama vadi tekrar hakkı beyaztvde

hocam 5 reytinge dayanio bu bunun öncesi akasya koysalar 5+4 9 reyting çıkarabilirler Ptleri kuvvetlenir starın manıtıklı bir transfer olmuş m.yüzyıl arasinda bol bol reklam yaparlar bide iffetin

Akasya duragi sbt de yuksek reyting aliyor tns gelince dusecektir. beni afFet bir saatlik bir dizi bununla sadece haber oncesini toparlarlar okadar .. haber bultenlerin reytingi artirir ... star haberi ntv haberciligiyle cok dusurduler en azindan toparlarlar.

Star adına iyi gidebilir ama dizinin reytingleri Show'a göre düşüş yaşayacaktır...

Show tv dizinin yerine Yemekteyiz'i filan başlatmasa bari

Niye acaba, reytingleri kötü sayılmazdı.

Jüri olan Batuhan Piatti'nin Facebook sayfasında söylemişti iflas etti diye ama benim tahminim,
Master Chef yüzünden değil Beyaz TV'de 3 program yapıyordu (Seda Sayan dahil) kanal fesh etti. Hatta yöneticiler, artık onlarla Kanaltürk ve TNT gibi kanallar çalışır demişti. Zaten büyük kanallar ile kavgalılarmıştı. Saba Tümer'in konuğu, yapımcının adını söyleyince aman aman uzak olsun felan demişti. Herkesle sorunları var anlaşılan.
Haberde bu: UanKu

belki show sihirli annemi alcaktır hiç belli olmaz show a