Flaş! Beni Affet kanal değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Beni Affet 5 Mart'tan itibaren Yeni Kanalında

Show Tv'de haftaiçi her akşam 17:30′da ekranan gelen, Focus Film'in yapımcısı olduğu ve kadrosunda Nusret Şenay; Ulviye Karaca; Mert Altınışık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Şeyma Korkmaz; Özgün Çoban; Gamze İğdiroğlu; Ceren Yalazoğlu, İlkay Kayku, Kerem Poyraz Kayaalp; Elif Şanlı; Ötüken Hürmüzlü; Zeynep Yasa gibi isimlerin yer aldığı Beni Affet dizisi artık yeni bir kanalda yoluna devam edecek.

Beni Affet artık Star Tv'de!!!

Aldığı yüksek reytinglerle yayınlandığı saat diliminde oldukça iyi sonuçlar alan dizinin kanal değiştirmesi şaşkınlık yarattı. Bu kararın, yapımcı firmanın mı yoksa kanalın mı kararı olduğu henüz açıklanmadı.
Dizinin 5 Mart'tan itibaren Star Tv'de yayınlanacağını başrol oyuncuları Şeyma Korkmaz (Beni Affet-Feride) ve Mert Altınışık (Beni Affet Kemal) twitter hesaplarından duyurdular. İşte o tweetler:
Şeyma Korkmaz: '5 Mart Star Tv Beni Affet o zaman…
))))'

Mert Altınışık: '5 Mart itibariyle Beni Affet Star Tv'de'

Kaynak: Flaş!!! Flaş!!! Beni Affet Dizisi Kanal Değiştirdi!!! Yeni Kanalı Hangisi?

Ekli dosyalar

• AxCLc.jpg
    95.4 KB · Hit: 719
Son düzenleme:
Show tv kalDirmistir programi. show yine dandik bir show programi koyacaktir yada bugun ne gay semi uzatir
)))) her gelen yarismaya 5dakika fazla firca yada 5 daki gobek attirsalar beni affetin yerini Doldururlar..zaten haber oncesi reytinginden memnun olmadigi icin haber oncesini baska program koymustu

Ayrica star artik gunduz kusagina reying alan programlar koymaya basladi. kucuk seyler ve melegide kaldirmasi lazim

Son düzenleme:
Çok ilginç bir haber oldu. Star TV'de yine iyi oranlar alır.

Show TV elinden yine bir diziyi kaçırdı.

hocam 5 reytinge dayanio bu bunun öncesi akasya koysalar 5+4 9 reyting çıkarabilirler Ptleri kuvvetlenir starın manıtıklı bir transfer olmuş m.yüzyıl arasinda bol bol reklam yaparlar bide iffetin

Hayirlisi olsun Star Tv için.

Başlığı görünce Fox'tur diye düşünmüştüm ama Star'ı görünce şaşırdım. Kötü reytingler almıyordu, Show'a yetmese de Star'a iyi gelecektir...

enteresan bi gelişme reytingleri fena değil

ilk gördüğüm de fox tv zanletmiştim ama star tv bu diziyi almakla akıllı iş çıkardı .)

o kadar kötü reyting almıyordu hatta saatine göre iyiydi bile.. hayırlı olsun star'a

star tv gündüz kuşagıiçin ilk defa dogru karar verdi. tebrikler star

inşallah iyi izlenir pek umutlu değilim

Star iyice gözümden düştü, kaliteli olma anlayışında olduğunu iddia eden bir kanalın bu hareketleri beni fazlasıyla şaşırtıyor.

Beni Affet'den ne köy olur ne kasaba.

Star iyice gözümden düştü, kaliteli olma anlayışında olduğunu iddia eden bir kanalın bu hareketleri beni fazlasıyla şaşırtıyor.

Beni Affet'den ne köy olur ne kasaba.

aynen katılıyorum dediklerine star farklı kanal olma amacıyla yola çıktı yaptığı transfere bakıyorsun boş.. bu filmi ben izlemek için bir defa açtım sonrada akibeti hakkında bilgi sahibi değilim..vasat altı dizilerden.. tam show tv ye göreydi star a yakışmamış

Unutma Beni kadar izleniyordu şaşırdım
FOX alamaz gündüz kuşağında boş yeri kalmadı 3.günlük diziside pazartesi başlıyor

Unutma Beni kadar izleniyordu şaşırdım
FOX alamaz gündüz kuşağında boş yeri kalmadı 3.günlük diziside pazartesi başlıyor

Yok ya, Fox'un dizileri kadar başarılı olmamıştı hiç yanlış hatırlamıyorsam, en azından ortalaması onlardan çok aşağıda. Gerçi ben reytingi düşük diye eleştirmiyorum, kalitesiyle ilgili şikayetlerim var.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]16[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] SHOW TV[/TD]
[TD] 17:26:55[/TD]
[TD] 18:41:20[/TD]
[TD] 00:54:28[/TD]
[TD] 3,86[/TD]
[TD] 12,33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DÜN ALDİGİ ORAN TOTAL

Star ile ilgili kalite eleştirilerinde haklısınız ama zaten Akasya Durağı'nı gündüz kuşağında yayınlamaya başladıkları gün kaliteli anlayışlarının öldüğü ortaya çıkmıştı zaten.

Star, şu anki görüntüsüyle diğer kanallardan kalite anlamında üstün gözükmüyor ve Beni Affet de bu yolda çok yanlış bir hamle...

Unutma Beni ile aynı yapımcı zaten ama kalite olarak Beni Affet daha üstün çekim mekanları olarak. Unutma Beni platoda çekiliyor. Senaristlerde aynı