Flaş! Akasya Durağı Cuma 20:00`da Kanal D`de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Flaş! Akasya Durağı Yeni Bölümüyle Cumartesi 20:00`da Kanal D`de

Şok! Şok! Akasya Durağı dizisinin Kanal D`de yayınlanacağını twitter hesabından duyuran Nilgün Belgün yine twitter hesabından dizinin Cuma 20:00`da yayınlanacağını söyledi. İşte o tweet:

Nilgün Belgün
Son haber..Akasya duragi kanal D de onumuzdeki cuma saat 20 de..Ben de simdi aldim bu haberi..

Bu durum akıllarda soru işareti yarattı. Peki ya Yalan Dünya ne olacak?

Son gelişme! Nilgün Belgün dizi`nin gününü yanlış yazdığını belirtti! Dizi Cumartesi 20.00`da Kanal D`de

Nilgün Belgün ‏ <s style="text-decoration: none; color: rgb(204, 204, 204); ">@</s>nildaybelday
Cekimdeyim..Akasya duragi kanal D de Cumartesi gunleri saat 20 00 deymis...Dum gununu yanlis yazmisim..

Son düzenleme:
noluya lan
sahte hesaptır o

çarşamba olsa keşke yalan dünya

Son düzenleme:
cuma olmaz ne cuması dibi görür

"rtesi" eklemeyi unutmuştur güne. Kanal D'nin Cuma'yı gözden çıkaracağını sanmam ama belli de olmaz. Yalan Dünya'yı Cumartesi'ye taşıyabilirler...

"rtesi" eklemeyi unutmuştur güne. Kanal D'nin Cuma'yı gözden çıkaracağını sanmam ama belli de olmaz. Yalan Dünya'yı Cumartesi'ye taşıyabilirler...

bu durum yalan dünya için çok iyi akasya durağı için çok kötü olur

Sakın Nilgün Belgün 1 Nisan şakası yapmasın. Ama 1 Nisan`da Pazara denk geliyor. Cumaretsi gecesi 1 Nisan diyebilir
Hala inanasım gelmiyor.

Sahte hesap olabilir belki. Çünkü gerçek olmadığı kesin.

inanılmaz kanal d ye noldu 1 günde.bu haberler harbiden doğru mu

Şimdi baktım da öyle bir tweet yok.

Şimdi tweet'i buldum, sanırım Nilgün Belgün'e yanlış bilgi verilmiş.

bu haberlere inanmıyorum ama doğruysa kanal d çok büyük bi hata yapar

Nilgün Belgün gerçekten yazmış böyle bir şey ve hesap gerçek. Bu konuda şüpheniz olmasın. Nilgün Belgün'e gelen bilgi yanlışsa onu bilemeyiz tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...