Flaş! Akasya Durağı Cuma 20:00`da Kanal D`de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Flaş! Akasya Durağı Yeni Bölümüyle Cumartesi 20:00`da Kanal D`de

Şok! Şok! Akasya Durağı dizisinin Kanal D`de yayınlanacağını twitter hesabından duyuran Nilgün Belgün yine twitter hesabından dizinin Cuma 20:00`da yayınlanacağını söyledi. İşte o tweet:

Nilgün Belgün
Son haber..Akasya duragi kanal D de onumuzdeki cuma saat 20 de..Ben de simdi aldim bu haberi..

Bu durum akıllarda soru işareti yarattı. Peki ya Yalan Dünya ne olacak?

Son gelişme! Nilgün Belgün dizi`nin gününü yanlış yazdığını belirtti! Dizi Cumartesi 20.00`da Kanal D`de

Nilgün Belgün ‏ <s style="text-decoration: none; color: rgb(204, 204, 204); ">@</s>nildaybelday
Cekimdeyim..Akasya duragi kanal D de Cumartesi gunleri saat 20 00 deymis...Dum gununu yanlis yazmisim..

Son düzenleme:
noluya lan :D sahte hesaptır o :D

çarşamba olsa keşke yalan dünya

Son düzenleme:
cuma olmaz ne cuması dibi görür

"rtesi" eklemeyi unutmuştur güne. Kanal D'nin Cuma'yı gözden çıkaracağını sanmam ama belli de olmaz. Yalan Dünya'yı Cumartesi'ye taşıyabilirler...

Sakın Nilgün Belgün 1 Nisan şakası yapmasın. Ama 1 Nisan`da Pazara denk geliyor. Cumaretsi gecesi 1 Nisan diyebilir :D Hala inanasım gelmiyor.

Sahte hesap olabilir belki. Çünkü gerçek olmadığı kesin.

inanılmaz kanal d ye noldu 1 günde.bu haberler harbiden doğru mu :D

Şimdi tweet'i buldum, sanırım Nilgün Belgün'e yanlış bilgi verilmiş. :)

bu haberlere inanmıyorum ama doğruysa kanal d çok büyük bi hata yapar

Nilgün Belgün gerçekten yazmış böyle bir şey ve hesap gerçek. Bu konuda şüpheniz olmasın. Nilgün Belgün'e gelen bilgi yanlışsa onu bilemeyiz tabii. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...