FLAŞ : Uğur Dündar Yeniden Ekranlara Dönüyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Content-300x225-634935134707967864.jpg

Yıllarca Star TV'nin anahaber bültenini sunan Uğur Dündar katıldığı bir panelde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akşam haberlerini sunmak için tekrar ekrana döneceğini belirten Dündar şu açıklamaları yaptı; ''Yeni ve bağımsız bir oluşumun televizyon kurma hazırlıkları sürüyor ve bir aksilik olmadığı taktirde akşam haberleriyle yeniden ekranda olacağım. '' dedi.

ben uğur dündarın dönecek olmasından çok bağımsız oluşumu merak ettim kimden oluşuyorki bu bağımsız oluşum :)

Güzel bi yere tespit yapmış bu büyük kanalların hiç biri bağımsız değil arkalarında güçlü kişilikler var yoksa çoktan gidiciydiler Show Tv mesela hala iflas ediyor deniliyor ama iflası çok zor onunda arkasında paralı kişiler var :)

Sanmam Ciner bağımsız kuruluş sayılmaz. :)

Bekliyoruz bakalım. Ulusal Kanal ayarında sadece belli bir kesme hitap eden kanal olmasın da. :):)

ulusal kanal bağımsız değil kendi içinde çok tutucu ve bağımlı bir kanal bağımsız kanal diyip ulusala geçecekse hiç geçmesin :)

- - - Ekleme - - -

Bağımsız kuruluş bulmak çok zor zaten, ben en iyi ihtimali söyledim. :)

penguen dergisi bağımsız oraya geçsin bence :))

Bende ilk olarak Kanal 1 olacağını düşünmüştüm ve belkide Kanal 1 olacaktır. Bakalım o kanal, hangi kanal olacak. Uğur Dündar'ın transfer olacağı kanal haber olarak yüksek reytingler alacaktır. :)

ALLAAAAAAH!!!

Şükürler olsun... Çok mutlu oldum, uzun süre sonra tarafsız ve dürüst haber izleyeceğiz!

Bence bazı gazetecilerin ve eski program yapımcılarının kuracağı yeni bir TV kanalı olabilir.