FLAŞ! TNT'nin Yerine Hangi Kanal Geliyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

TNT kanalı daha önce tematik kanal olarak yayınına devam ediyordu ama daha sonra ulusal bir kanala dönüştü. Geçenlerde kanak kapanma kararı almıştı ve Turner grubu TNT'yi, Doğan grubuna satmıştı. TNT'nin ne olacağı merak konusuydu ve yeni sezonda ne olacağı belli olmaya başladı.

TNT Yeni Sezonda TV2 Oluyor!

Doğan grubuna satılan kanal eğlence kanalı olarak devam edecek ve ismi 'TV2' olarak değişecek. Kanalın sloganı, "benim kanalım" olarak belirtildi. Ayrıca tanıtımda, "yakında burada" ibareside yer aldı.

TV2 Tanıtımı:

Özel Haber

Abdullah AKTAN/FavoriForumum

Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
İlgi gorecegini sanmiyorum. Cunku butun yabanci kaliteli dizileri Cnbc-e aliyor. Ayni sekilde kaliteli filmde yayinlanacagini sanmiyoarum. Basarili olacagini sanmiyorum.

Tanıtım güzel olmuş başarılı olur umarım.

Cnbc-e'nin elinde iyi dizilerin birçoğu var ama gündüz kuşağı full ekonomi kuşağı geri kalan sürede de başta vampir dizileri olmak üzere belirli diziler dönüp duruyor. Eğer iyi diziler alırsa ve geniş bir çeşit yelpazesi sunarsa başarılı olur.

hiçbişey yapamaz bu arada tnt ne zamandır doğan grubunda

belli oldu vadiyi 2.liğe nasıl düşürdükleri fatamgülü 3-4 hafta geçtiğimizde reklam şov yapıp 2.liğe atmışlardı hepsi oyun lan bunların

belli oldu vadiyi 2.liğe nasıl düşürdükleri fatamgülü 3-4 hafta geçtiğimizde reklam şov yapıp 2.liğe atmışlardı hepsi oyun lan bunların
Cok guldum bu mesaja
50 % hisse ile Vadiyi ikincilige mi dusurduler? Eger ikisi de onlarinsa ha Vadi ha Fatmagul ne fark eder ki?
Hangi kanal dizisi az reyting alsin diye ugrasir
Tam komedi
Duyan da Vadi atvdeyken zirvedeydi sanar
Aaaa yoksa atv'ye demi mudahele etti Kanal D

Moderatörün son düzenlenenleri:
takası hacı seni bos bulmuslar saldırıolar

VADİ REYTİNGİNİ DÜSÜREN TEK KANAL KANAL D dir sebebi stardayken bilerek vadi vermedi erteledi dogan holding aşkı memnu izlettirdi millete
yani hersey açık seçık

Atv'de ozetleri kisa tutmasa kesin zirvedeydi Vadi.

Atv'de ozetleri kisa tutmasa kesin zirvedeydi Vadi.
Bunlar Kanal D'yi gozlerinde cok buyutuyorlar ya. Goren de Kanal D RTUK falan zanneder. Alt tarafi kanal ya bu kadar buyutmeyin, korkmayin
kanalin yayinina mudahele edecek gucu yok. Hangi kanal yapimi az alsin diye ugrasir? Vadi 14 reytingle zirvede olsa bileFatmagul ayni reytingi ali. Fatmagul Vadiden etkilenmiyor bunu kendileri soylemisti. Sozde kendi dizisini zirveden indirdi. Goren de atv'de zirvede sanirdi

Oyle birsey olsaydi zaten baska kanal mi yok vadiye?
Hemen ayrilirdi pana film. Ne de olsa vadiye her kapi acik.

Oyle birsey olsaydi zaten baska kanal mi yok vadiye?
Hemen ayrilirdi pana film. Ne de olsa vadiye her kapi acik.
Şike var şike. Hani Pana Film herseyi onceden bilir gorurdu. Şimdi reytinginin kasten dustugunu goremedi mi?
5 reytinge de Kanal D dusurdu zaten Vadiyi. Ah Kanal D sen neymişsin
Korkmayın ya bu kadar Kanal D'den alt tarafi kanal bu

Bu senede atv'de. Yeni sistem gelecek. Acaba bu sistemin sucu ne olacak?
Tahmin etmek guc degil. Atv'de 20 almadi diye.
Ondan sonraki bahanede 2. oldu diye.

Bu senede atv'de. Yeni sistem gelecek. Acaba bu sistemin sucu ne olacak?
Tahmin etmek guc degil. Atv'de 20 almadi diye.
Ondan sonraki bahanede 2. oldu diye.
2000 kisiyle olcum mu yapilir? Tum Turkiye olsa Vadi 50 alir. Tum Turkiyeyi bulup sormuslar iste
AGB, SBT, TNS Tum Turkiyenin bir kısmı degil ya. Kanal D kasten bu reyting sisteminde Vadiyi izlemeyen denekler buldurmus
Yoksa 50 alir