FLAŞ- Brad Pitt Muhteşem Yüzyıl'da oynayacak! Tek bölüm için ne kadar alacak?

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,984
Puanı
1,061
Turuncutime.com'un haberine göre, Brad Pitt Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak oynamak için anlaştı.

Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir bölümde oynamak için dizinin yapımcıları ile 2 Milyon Dolar karşılığında anlaştı. Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinin Savaş sahnelerinde oynayacak. Muhteşem Yüzyıl'ın Brad Pitt'in oynayacağı sahneler önümüzdeki ay çekilecek..

47 yaşındaki Brad Pitt, üç yıl sonra 50 yaşında sinema kariyerine son vereceğini açıklamıştı. Brad Pitt'in Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayacağı Yapım şirketi tarafından bir sır gibi saklanıyor...

brad_pitt0.jpg

gece gece soka girdim :)
truva filmindeki o muthis sahneleri aklıma geldi :)
umarım gerceklesir

avrupada da tanıtır dizi kendini yapımcı tims getirir bence o kadar parası olmuştur tutan dizilerinden :D

Gerceklesirse bir surpriz olur bence.. Hadi bakalim, hayirli olsun.

Ben demiştim yalan haberdir diye :D Dizinin reytingleri gayet iyi zaten durup dururken böyle bişey yapmak çok saçma olurdu

timur savcı yerinde olsam getirtirdim ünlü birini dizi iyi de gitse dünya çapında olay yaratırdı bu 😉

bu diziyi nasıl izliyolar anlamıyorum.5 dk bakim dedim o kadar sıkıcı ki hemen değiştirdim.kim gelirse gelsin izlemem

Diziye daha da popüler yapmak için gelebildi Brad Pitt.. Ama gerek yoktu bencede

Herhalde iyi olurdu ama Türkiye'nin çok da gerek duydugunu sanmiyorum böyle popülarite kisilere.. Bak ben gireyim diziye, reytingler tavan yapar. xd

Bence bu haber fos çıkacak. Tims Productions'un 1 bölüm için Brad Pitt'e 2 milyon avro vereceğini düşünmüyorum :)