Fks14'ten Yeni Bir Dizi: Gerçeğin Peşinde Koşmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Gerçeğin Peşinde Koşmak

Konusu, Karakterler ve Künyesi

Dizinin konusu:
Cansu, bir dedesinin oldugunu biliyor, ama onu hayatinda hiç görmedi. Neden ona hiç gitmiyorlar, neden iletisim kurmuyolar? Onun cevabini Cansu çati’da bir kutunun içinde olan annesinin günlügünü okurken alir. Cansu günlügü okurken gözyaslarina hakim olamiyor. Çünkü günlükte öyle seyler yaziliydi ki kendisi inanamiyordu. Gerçegi kim söyleyecek: babasi tarafindan tecavüz edilmis olan annesi mi yoksa tecavüz olayini inkar eden dedesi mi? Cansu gerçegi ögrenmek istiyor ve dedesini bulmaya çalisiyor. Annesinin haberi olmadan dedesini bulmaya karar veren Cansu’yu kötü seyler bekliyor.

Karakterler:
CANSU: 21 yasinda bir genç kiz. Bir annesi, bir babasi, bir kiz kardesi, ve bir abisi olan bir kiz.
NAZAN: 45 yasindaki bir kadin. Cansu’nun annesi. 25 sene once babasi tarafindan tecavüz edilmis olan bir kadin. Öz annesi 40 yasindayken kanser hastasindan dolayi vefat etmistir.
ORHAN: 75 yasindaki varlikli bir adam. Cansu’nun dedesi ve Nalan’in annesi olmaktadir. 30 sene once kizini tecavüz etmis olan bir adam.
TÜLAY: 68 yasindaki bir kadin. Orhan’in ikinci karisidir. Kendisi Nazan’a hiç iyi davranmamistir. Tecavüz olayini henüz bilmiyor.
HAKAN: 48 yasindaki bir adam. Cansu’nun babasi ve Nazan’in kocasidir. Tecavüz olayini bilmiyor.
KUMRU: 16 yasindaki bir kiz. Cansu’nun kardesi, lise’ye gidiyor.
BORA: 27 yasindaki bir adam. Cansu’nun abisi, ve bir ögretmen.
ERTUNÇ: 24 yasindaki bir erkek. Cansu’nun en yakin arkadasi.
DERYA: 21 yasindaki bir kiz. Cansu’nun en yakin arkadasi ve kiskanç öte yandan Cansu’nun abisine Bora’ya asik olan bir kiz.
NEVBAHAR: Orhan bey’in yalisinda çalismakta olan bir kadin.
AYKUT: Nazan’in abisi ve Cansu’nun dayisi olmaktadir.
SELDA: Aykut’un karisi.

Künye:
Yönetmen: Fks14
Yapimci: Fks14
Senaryo: Fks14
Yapim: Fks Yapim[/FONT]

Gerçeğin Peşinde Koşmak Yakinda FavoriForumum'da![/B][/SIZE][/COLOR]

Son düzenleme:
hacı aykut benim ismim heyecanla bekliyorum

Oldukça karışık bir dizi gibi ama gününü de söylesen iyi olurdu

Güzel yorumun için tesekkür ediyorum adminim.

Yarin tretman ve sinopsis'i yazmaya baslayacagim ve ondan sonra bütün hafta senaryo ve 1 veya 2 hafta sonra dizim baslar.

Eee, öyle oluyor. Isimi samimi'ye aliyorum en güzel seyi yapmak istiyorum. Sen zaten o basariyi elde ettin.

Umarım senin dizinde Ozan Admin Kaçırıldı serisi kadar başarılı olur. Ozan Admin Kaçırıldı yeni sezon da yakında başlayacak
Rakip olurlar ama Karatay 4 gün 22.45'te olacak. PT2 dizisi olarak düşündüm onu

hacı aykut benim ismim heyecanla bekliyorum
O güzel yorumun için tsk ediyorum. Adinin Aykut oldugunu bilmiyordum, tesadüfe bak

Bu dizi PT1 dizisi olacaktir, ama diger dizilerin günleri ve saatlerini bilmiyorum daha. Ayrica bütün diziler haftalik diziler olsun yoksa reyting sistemi'yle karisiklik olur ve senaryo'yu yetistiremeyiz.

Tamam ozaman..
Merakla bekliyorum reytingleri

Tamam, bakalim diger arkadaslar ne yapacak.. Herkes hergün yapacaksa ben de her gün yaparim..

Bence pazartesi çarşamba cuma yayınlansın diziler...

2 seçenek de olabilir. Mesela şimdi 5 dizi var.
3 dizi Pazartesi - Çarşamba - Cuma
2 dizi Salı - Perşembe - Pazar gibi

Ben dizimi:

Pazartesi, Çarsamba ve Cuma yayinlatabilirim.