Fks14 ve dizi kolik Özel Röpörtaj | Yeni Dizi: 'AŞK-I EFSANE'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

Fks14 | ÖZEL RÖPÖRTAJ

FF
'in en iddialı dizisi
'AŞK-I EFSANE' Cuma günü başlıyor.. İddialı dizinin setinde hem yapımcısı hem senaristi olan Esra K.yani dizi kolik ile keyifli bir röportaj yaptık. İşte o keyifli röportaj;

Fks14 : Yeni ve ilk diziniz olma özelliği gösterecek bir diziniz başlıyor. Sizce izleyici beğenir mi?

Esra K. :Yeni dizim aslında çok çok güzel bir dizi. Bu dizi yılın dizisi olmaya aday diye düşünüyorum. Senaryoyu genel olarak ben yazıyorum ama yardımcı senaristlerimde bi o kadar bilgili bu işte. Yani herkes senaryoya büyülenecek..

Fks14 : Peki diziniz nasıl karakterler içeriyor?

Esra K. : Aslında bunu izleyiciye bırakmak lazım. Ama ben yinede şöyle açıkliyim. Dizi iyiyi ve kötüyü bir arada bulunduran bir dizi. Ayrıca dizimizdeki karakterlerin adları yabancı. Bu da diziye ayrı bi özellik katıyor. Hem gerçekçi kılıyor hem heyecanı arttırıyor.

Fks14 : Peki kaç bölüm göreceğiz bu iddialı diziyi.

Esra K. : Aslında ilgi görmesine bağlı olarak biraz daha uzatabilirdim. Ancak tadında bırakmak amaçlı 64. bölümde final yapacağız. Çoğu bölüm yazıldı ve çizildi. Merakla cumayı bekliyoruz.

Fks14 : Duyduğumuza göre yeni projeler varmış yolda. Bu doğru mu?

Esra K. : 24 bölümlük bir gençlik dizim ve 32 bölümlük bir polisiye dizim var. Gençlik dizisinin henüz adını koyamadık ancak polisiye dizimizin adı Karanlıklar İçinden. Henüz bi bölümünü yazdık her ikisi için. Mayıs sonu gibi bu dizileride başlatabiliriz.

Fks14 : Anlaşılan bizi çok farklı projeler bekliyor. Bu arada tekrar hatırlatalım. Aşk- ı Efsane bu cuma günü FF'te başlıyor. Umarım bol ilgi gören bir dizi olur diyerekten röportajı sonlandırıyoruz.

roportaj muhteşem olmuş..

Ancak tadında bırakmak amaçlı 64. bölümde final yapacağız. Çoğu bölüm yazıldı ve çizildi. Merakla cumayı bekliyoruz.

esranın bu sözüde muhteşem olmuş
))) tadında bırakmak ve 64 bölüm
)))

güzel olmuş röportaj.. teşekkürler furkan bana eşlik ettiğin için

Güzel bir röpörtaj olmuş, bekliyoruz diziyi

Olucagim olucagim. Yarin çok güzel seyler olacak forumda. Benim de bir sürprim var zaten
ayy neymiş o? çok merak ettim... zaten günlerdir cuma gelsin derdindeyim.. o heyecanın arasına bak bide bu girdi..
görüyonmu sen şu Allahın işini..

guzel bı roportaj olmus bırazdan dızıyı okuyacagım..