- Reaksiyon puanı
- 2,350
- Puanı
- 809
Orkestra müzik çalar, Fks14 podyüma gelir! Seyirciler ayağa kalkar ve alkışlar. Fks14 stüdyoya gelir.
Fks14: Sayın seyirciler, sevgili konuklarımız. Hepinize merhabalar! FavoriForumum ekranlarında yepyeni bir programla karşınızdayız: Fks14 ile Bilinmeyen Gerçekler. Bu programımız diğer programlarımıza nazaran daha kısa ve öz olacak bu program. Bugün tam 5 tane soruyla karşınızdayız, hepsi gerçek ve hepsi anonim. Bu programımıza özel tahmin koltuklarında oturan teyze ve amcalarımız var. Hemen sizi onlarla tanıştırmak istiyorum. Birinci koltukta oturan Şifaye teyzemiz, ikinci koltukta Kuru tahta Fidan teyzemiz, üçüncü koltukta destere amcamız ve dördüncü koltukta ise Tombiş Nergis var. Her soruda onlar bir tahminde bulunacak kime dair diye. Evet seyircilerimiz, lafı daha fazla uzatmadan birinci soruyu almak istiyorum.
Soru ekrana gelir.
1. FavoriForumum’da şu an Süper Moderatör görevini üstlenen darksaal’ın gerçek adı ne?
Fks14: Evet sorumuz gayet açık ve net. Darksaal’ın gerçek adı ne? Şifaye abla senden başlayalım sence bu soruyu kim sormuş olabilir?
Şifaye: Ay yani Furkancığım. Çok zor bunu tahmin etmek ama ben, hani Şu Anda Ne Düşünüyorsun konusunda çok mesaj yazan var ya..
Fks14: Berkann mı?
Şifaye: Ay evet o.
Fks14: Peki tahminin için teşekkürler: Şifaye abla bu tahmini berkann yaptı diyor. Peki Tombiş Nergis ne diyor bakalım?
Tombiş Nergis: Ay dur, önce bir baklavamımı yiyeyim de..
destere: Ee hadi Tombiş Nergis, senin baklava keyfini mi bekleyeceğiz vışşşh.
Tombiş Nergis: Ay ben Çağatay’ı seven kız var ya, dizi molik mi neydi.
Fks14: dizi kolik evet.
Tombiş Nergis: Ay evet o. Sevimli kız ama ya. Çağatay’ı çok seviyor. Öpüyorum onu MUCK!
Fks14: Evet ikinci soru geliyor!
Soru ekrana gelir.
2. Bu forumda bazı üyeler neden yönetici olmak için can atıyorlar, özelikle xemrexxx?
destere: Vışşşşh. Çok doğru demiş. Yaptığı tek şey gevezelik zaten. Sabahtan akşama kadar vıt vıt, herkesin başının etini yiyor.
Fks14: Evet efendim, destere amcamızdan samimi açıklamalar.
destere: Bu tahmini bence Deniz Yıldızcısı Billy Miliy yapmıştır. Billi napiyon, uzun süredir konuşmuyoruz.
Fks14: Evet buradan Billy Kane’ye selamlarımızla..
Kuru Tahta Fidan: Ben bu tahminin xBUGRAx’in yaptığını düşünmüyorum, pardon zamanı varsa tabii. Sabahtan akşama kadar anlıkları paylaşa paylaşa anlıkçı oldu yahu. Rihanna’yla evlensin, çok mutlu olurlar.
Fks14: Üçüncü soruya geçiyoruz!
Soru ekrana gelir.
3. Forumda bulunan gizli ünlü kim?
Şifaye: Almila kesinlikle sormuştur bu soruyu. Kendisi zaten meraklı melahat. Ama severim tabii, buradan da sevgilerimle.
Tombiş Nergis: Ayy Furkaaaan.. Baklave neydi öyle, haftaya yine isterim aynısından ha.
Fks14: Haftaya aynı baklavadan daha Tombiş Nergis’imize..
Tombiş Nergis: Sağ ol canikom. Bu soruyu bence Fenerbahçeli Yakup sormuştur. İntikamcımız, Öyle Bir Geçer Zaman Kicimiz..
Fks14: Dördüncü soruya geçiyoruz hemen.
Soru ekrana gelir.
4. Forumda şu an editör mevkinde olan Forumdash’ın gerçek ismi ne ve neden ismini söylemekte çekiniyor?
destere: Ben biliyorum Forumdash’ın gerçek ismini. Çatlayın da patlayın.
Kuru Tahta Fidan: Söylesene destereeeee.
destere: Söylemem, çatlayın da patlayın.
Kuru Tahta Fidan: Allah akıl fikir vere.
Şifaye: Eurovision’cumuz BesaleT nam-ı değer Çağlarcımız sormuştur bence.
Fks14: Evet efendim son sorumuza geldik.
Soru ekrana gelir.
5. Necati Şaşmaz İntikam dizisine transfer olursa takas İntikam’i izlemeye başlar mı?
Fks14: Oo, son sorumuz çok çarpıcıymış.
destere: Tabii ki izler. İntikam’ı izlemeyen mi var? Reytinglerde rakiplerini silip süpürüyor.
Tombiş Nergis: Revan sormuştur bu soruyu. Ayyy Revan derken, canım revani tatlısı çekti. Furkancığım…
Fks14: Haftaya bir Revani tatlısı da hazırlıyoruz Tombiş Nergis’imize..
Şifaye: Ay Nergis sen neymişsin kız öyle. Ay utanmasan destere’yi de yiyeceksin.
Tombiş Nergis: Ay yerim valla. Çok acıkırsam yerim.
destere: Yok almayayım ben Nergisciğim..
Kuru Tahta Fidan: Bence bu soruyu XanTier sormuştur. Kendisinin de gizli bir İntikam seyircisi olduğunu düşünüyorum.
Fks14: Evet efendim, programımızın ilk bölüm sonuna geldik. Pazartesi, bugün bahsedilen kişilere bu soruları yöneltip vei ster cevap verirler vei ster vermezler ama biz yine de deneyeceğız. Pazartesi buluşmak üzere! Hoşçakalıııın!
Son düzenleme: