"Firuze" Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Boyut Film'in hazırladığı yeni drama dizisi "Firuze"nin yeni ayrıntıları belli oldu.

Cemal Şan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizi başlamadan kanal değiştirdi. Daha önce atv için adı geçen dizi, yeni sezonda Show TV'de yayınlanacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ceyda Ateş, Ceren Hindistan, Haluk Piyes, Fırat Çelik, Özay Fecht ve Engin Şenkan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

"Firuze" Kasım ayında Show TV'de ekrana gelecek.

aimg6.mynet.com_mgz2_ceyda_ates4_640.jpg

Ekli dosyalar

• aimg6.mynet.com_mgz2_ceyda_ates4_640.jpg
    aimg6.mynet.com_mgz2_ceyda_ates4_640.jpg
    26.2 KB · Hit: 840
Tutmayacağı çok belli bir dizi ama bekleyip görelim tabii ki.

Furkan kardom sen daha iyi bilirsin tabi ama bence baslik firuze dizisinde yeni gelismeler gibisinden bisey olsaydi daha manttikli olurdu @Fks14

kadro yetenekli isimlerden olşuyor ama reytingi olan bir isim yok :( işi zor bakalım senaryosuna bağlı olarak show un reyting seviyesini de düşünürsek tutabilir

Bende dün şaşırmıştım çok önceden belliydi Show TV'de olacağı.

atv'de olacağini kim demişti ki(b) Gerçi bende B.İ.Ü 'yü boşa show tv'ye vermemiştir diyordum 😕 Mahsun niye atv'yi pat diye hemen bırakmiş ki 😕

Diziyi izleyeceğimi daha önce de söyledim. Show TV'de de olursa yine izleyeceğim ama umarım doğru bir günde yayınlanır dizi. Tek isteğim Ceyda'mın Haluk Piyes ile partner olması. Merakla bekliyorum. :)

mahsun yaparsa tutar kaliteli olacağı da kesin eğer mahsun kırmızıgül yapıyosa
mahsun kırmızıgül=kalite

Forum İstatistikleri

Konular
176,638
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy