"Firuze" Dizisi Ertelendi!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Yapımcılığını Boyut Film'in üstlendiği iddialı dizi "Firuze" ertelendi!

Başrollerinde Ceren Hindistan, Fırat Çelik, Ceyda Ateş, Haluk Piyes, Engin Şenkan, Aytaç Öztuna, Murat Göksu, Özay Fecht, Taner Barlas ve usta oyuncu Yıldız Kültür'ün bulunduğu iddialı dizi "Firuze" dizisinin 28 Kasım Perşembe günü Show TV'de yayın hayatına başlayacağı söyleniyordu.

Genel Yönetmen&Senaryo'su Mahsun Kırmızıgül'e ait olan ve yönetmen koltuğuna başarılı yönetmen Cemal Şan'ın oturduğu "Firuze" dizisi 5 Aralık Perşembe günü Show TV'de izleyicisiyle buluşuyor!

lblYrO2mFjMOKZhKu9BH2nZ7.jpg

bu diziden beklentim çok yüksek :) umarım iyi sonuçlar alır :)

Sanırım Show TV tüm dizilerini Aralık ayının ilk haftasında yayınlayacak :)

Bence tam zamanında başlıyor dizi. 28 Kasım erken gibi gelmişti bana ama 5 Aralık tam zamanı dizi için. İyi oranlar alacağından şüphem yok. Merakla bekliyorum diziyi. :)

Son düzenleme:
Show aralıkta başlıyor 😛 Şaka maka bir tek Demet Akbağ'nin dizisi en iyisi olacak gibi. Firuze'de 2. iyi gidenlerden olacaktır. Demet'in dizisine ara ara bakarım:X

A.Ş.K. 'ı klişe bulmayan izleyen arkadaşlar bu diziye klişe diyip izlemezse çok gülerim. :):)

Bu dizi klişe boyut film işlerinden olmaz umarım.Fragmanda hiç diğerleriyle bir benzerlik görmedim ama beni korkutuyor Mahsun.:T: