Firefox 5 Kullananlar Baksın

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Arkadaşlar dün geceden beri Firefox 5 ile forumda çeşitli sorunlar yaşıyorum. TOP 15 istatistikleri yüklenmiyor. (TOP 15 kısmı var ama istatistikler yok.) Mesaj yazarken editör gözükmüyor (Yazı boyutu, rengi vs ayarlanan kısım.) Bu sorunları diğer Firefox 5 kullanıcılarının da yaşayıp yaşamadığını merak ediyorum. Kontrol ederseniz siz de sevinirim :)

-----------------------------------

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Müthiş bir şekilde sorunsuz çalışıyor şimdi :) Size de tavsiyemdir :)

Öncelikle Firefox'un kurulu olduğu dizine girin uninstall klasöründeki helper.exe'yi çalıştırarak Firefox'u kaldırın. Kaldırırken kişisel bilgilerimi kaldır gibi bir seçenek olacak onu işaretleyin. Böylece Firefox'ta daha önceki bilgileriniz, eklentiler vs her şey temizlenecektir ve tertemiz bir Firefox kurmaya hazır hale geleceksiniz.

Artık Türkçe Firefox web tarayıcısı | Daha hızlı, güvenli ve özelleştirilebilir adresinden yeni Firefox'u indirip kurabilirsiniz. Firefox kullanıp da sorun yaşayan herkesin mutlaka yapmasını tavsiye ederim.

Bende sorun var ama daha farklı... Firefox kullanırken giriş sayfası geldiğinde sayfa sola kayıyor. Ama sağa kaydırılamıyor. Firefox kullanmak dert ise chrome daha iyidir :)

Bende sorun var ama daha farklı... Firefox kullanırken giriş sayfası geldiğinde sayfa sola kayıyor. Ama sağa kaydırılamıyor. Firefox kullanmak dert ise chrome daha iyidir :)
Senin sorunu anlamadım. Resim ile gösterirsen sevinirim. Sorunu bir şekilde halletmem gerek. Chrome kullanmak istemiyorum. Firefox, eklentiler konusunda Chrome'den birkaç hatta 5-10 hatta daha da fazla gömlek üstün :):):)

2r7206a.jpg

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Müthiş bir şekilde sorunsuz çalışıyor şimdi :) Size de tavsiyemdir :)

Öncelikle Firefox'un kurulu olduğu dizine girin uninstall klasöründeki helper.exe'yi çalıştırarak Firefox'u kaldırın. Kaldırırken kişisel bilgilerimi kaldır gibi bir seçenek olacak onu işaretleyin. Böylece Firefox'ta daha önceki bilgileriniz, eklentiler vs her şey temizlenecektir ve tertemiz bir Firefox kurmaya hazır hale geleceksiniz.

Artık Türkçe Firefox web tarayıcısı | Daha hızlı, güvenli ve özelleştirilebilir adresinden yeni Firefox'u indirip kurabilirsiniz. Firefox kullanıp da sorun yaşayan herkesin mutlaka yapmasını tavsiye ederim.

bende hız sorunu var,forumda sayfalar zor açılıyor,açılmıyor,çok yavaş mesaj yazıyorum gitmiyor.

bende hız sorunu var,forumda sayfalar zor açılıyor,açılmıyor,çok yavaş mesaj yazıyorum gitmiyor.
Hız sorunu özellikle bu saatlerde çok ciddi boyutta var maalesef. Bunun tarayıcıyla hiçbir alakası yok.

İnşallah en kısa sürede bu sorundan kurtulacağız...