Fired Up / Ateşli Gençlik (2009) Film Bilgileri & Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
FavoriForumum.Net Film Dünyası
aimg03.imgsinemalar.com_images_afis_buyuk_f_Fired_Up.jpg

/
Yapım Yılı: 2009
Tür: Komedi, Gençlik, Erotik
IMDB Puanı: 6.0/10
Süre: 90 dakika
Yönetmen: Will Gluck
Senarist: Freedom Jones
Oyuncular: Jessica Szohr, Sarah Roemer, Masi Oka, Annalynne Mccord, Nicholas D'agosto, Molly Sims, Julianna Guill, Danneel Harris, Kayla Ewell, Rachele Brooke Smith, Madison Riley, Margo Harshman, Eric Christian Olsen, Heather Morris, Adhir Kalyan, Shoshana Bush, Alan Ritchson, Collins Pennie, Francia Raisa, Hayley Marie Norman, Kate Lang Johnson, Katrina Norman, Lindsay Schoneweis, Kate French, Amy Paffrath, Roni Meron, Amber Stevens, Jean Louise O'Sullivan, Tanya Chisholm, Krista Kalmus, Libby Mintz, Jill Latiano
Vizyon Tarihi:

Filmin Özeti
Gerald R. Ford Lisesi futbol takımının yıldızları olan Shawn ve Nick, yazlarını başka bir futbol kampında geçirme olasılığından ödleri kopuyordur. Nick ikisi için bir dolap çevirince, kendilerini okulun birbirinden güzel amigo kızlarının kampında bulurlar…

Oyuncular
7Ow05t4CJdW8SZYM.jpg

Jessica Szohr
(Kara)
oXGLYmd1H8W3taFP.jpg

Sarah Roemer
(Carly Barkley)
OcztvSVfWSCPSBCh.jpg

Masi Oka
(Gwyneth)
9sS85VYm4VEMVuCK.jpg

Annalynne Mccord
(Shawn Colfax)
xcdIVZORS2HKctRB.jpg

Nicholas D'agosto
Filmin Fragmanı

[sene]3202391[/sene]
Anahtar Kelimeler
film bilgileri, çıkış tarihi, film yorumları, film incelemesi, film konusu, oyuncu kadrosu, başrolleri

Ekli dosyalar

• aimg03.imgsinemalar.com_images_afis_buyuk_f_Fired_Up.jpg
    aimg03.imgsinemalar.com_images_afis_buyuk_f_Fired_Up.jpg
    8.5 KB · Hit: 534
Moderatörün son düzenlenenleri:
Böyle hareketli, eğlenceli filmleri seviyorum sanırsam. Daha önce de bu tarz filmlerden izlemiştim, bugün de öylesine rastgeldim ve açtım. Yorum konusunu bulunca buraya yazayım dedim. :D

Film bol müzikli ve danslı bir film. O sahneleri biraz sıkabilir, fazla uzatmışlar gibi. Filmdeki kızlar süperdi, mübarek her çeşidi vardı. :F O siyahlı, kedi cinsli kızlar da güzeldi. :D

Bence en güzeli Carly'di. :bhr: Diğerlerine göre hem daha doğal, hem daha çekiciydi. Shawn boşuna hoşlanmadı herhalde kızdan. :A

Filmin başrol oyuncusu olan iki erkeğe gelirsek ben Shawn'ı çok sevdim. Hem sempatik, hem tatlı, hem başarılı. Yani kendisini izlettiriyor. Nick de fena değildi, bazı itici hareketleri vardı. Evli kadına sardıydı. :A

Öyle bir konu beklememek lazım, sadece eğlenceli ve çerelik bir film. :)

Shawn ve Carly sonunda sevgili oldu, o Carly'nin itici sevgilisine yol verdiler. :A :Z

7/10