Firar Dizisi Gelecek Hafta 21:00'da Yayınlanacak!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
ozelhaber.gif

Star TV'nin sevilen dizisi Firar maç nedeniyle 21:00'a alındı. Haberin doğruluğuna inanmayan Firar Dizi izle, Son Bölüm izle, Fragman, Video - startv.com.tr linkten bakabilir)

star_tv_canlı_izle_firar.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
vallamı tüh be bende televizyonda görünce hemen açtım ne bileyim 40 yılın başı güzel bi haber açayım dedim elimde patladı :)

ama birşey söylicem star tvde firarı tıklayınca arka plandaki resimde de 21:00 yazıyo yani bu bir haftalık değilde birkaç haftalık maçlar için olabilir yani kilit olmasına gerek yok yada ben konunun içeriğini değiştireyim olur mu?

Kilitleyemedigin bir konuya neden "konu kilit" yaziyorsun, pek anlamadim.

Sadece bir hafta için yapilmis bir hamle, kilitlenmesine gerek yok. Ilk mesajda gereken düzeltme yapilmistir.

[h=2]Firar Dizisinin Yayın Saati 21:00'a Alındı[/h]
bu basligi gören firar her hafta 21:00 Baslar Sana Bu Haftalık Yazılmalı.

Bu hafta mı ?

Önümüzdeki hafta olmasın...

Düzeltildi, aslinda düzeltilmesine gerek yoktu çünkü geçtigimiz hafta zaten yayinlandi dizi yani bu hafta denilince insanlar aklina gelecek hafta otomatik olarak geliyor ama sende gelmiyor demek ki.

Son düzenleme:

Düzeltildi, aslinda düzeltilmesine gerek yoktu çünkü geçtigimiz hafta zaten yayinlandi dizi yani bu hafta denilince insanlar aklina gelecek hafta otomatik olarak geliyor ama sende gelmiyor demek ki.

Bu hafta mı yayınlandı ?

Geçen hafta yayınlanmış olmasın...

Moderatörün son düzenlenenleri:
bi konu açtım değiştirilmeyen şey kalmadı :) ama bundan sonra araştırıp öyle açıcam konuları :)

Yok önemli degil, diger üyeler baslik degistirilsin dedigi için degistirdim bana kalsa kalabilirdi ama iste..

Güzel bir konu yapmissin, basarilar dilerim diger konularinda da.