Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Şekerli yoğurt siz adayların yumuşak karnı galiba
@Yakamoz-Asi
Hakikaten güzel bir buluş yalnız o. Hele birde süzme yoğurtlu şekerli olucak var ya off. 😂😂
@Royal Highness rakibine oy atman şaşırttı. Ama seni yinede yazdılar. Kaçarın yok. İyi olan kazansın.
Birde bir şey diyeceğim: Angelica geçenlerde kazanmadı mı ya. Ne ara 5 ay oldu. 😂

Değerli oyun için teṣekkür ederim. Umuyorum ipi göğüsleyen sen olursun.

Reactions: Royal_Highness
Yakamoz geçen paylaşmıştı

@Royal Highness rakibine oy atman şaşırttı. Ama seni yinede yazdılar. Kaçarın yok. İyi olan kazansın.
Rakibim çok kaliteli
Ekim ayında açık ara mesaj şampiyonu oldu ve ben de bu gerçeği gözardı edemezdim. Ekim ayının favori üyesi olmayı en çok @Yakamoz-Asi hak ediyor

(Ben yeni tayfadan olduğum için henüz hiç ayın favori üyesi olamadım ama elbet bir gün forum arkadaşlarım bana bu rozeti layık göreceklerdir
)

Birşeyler yazasım vardı vazgeçtim. 😅😂

Şubat mıydı ki o. Arkadaş zaman ne hızlı geçiyor bazen. Bak Ekim ayına 3 ay oldu geçmedi. Zar zor Kasım yaptık.
😂😂
Evet şubat ama onu 6 ay olarak düşün

O oylama biraz tuhaftı ama kurcalamayalım

Reactions: Yakamoz-Asi
Kendine oy verdiğini söylemesen bile biliyoruz biz

Ama dediğim gibi sen de Ekim ayının favori üyesi olmayı kendinin hak ettiğini düşünüyorsun
Bu yüzden de kendine oy verdin

Görünürde @Hobbit 'in dediği gibi öyle görünebilir veya mantık yürütenlerin aklına öyle yatabilir ama belki de öyle değildir. Bilemezsin.

Reactions: Royal_Highness
Benimkini biliyor musun ki? 😂 Belki sallıyorum kafadan. Nereden inanacaksın. 😅
Gerçek isme gerek yok
@HollyDemon666☾☆ gibi sanal isim dediği durum olarak bir isim bulabilir. Hitap durumu olsun
( bu arada Holly geldiğimde sanal ismim Elif dedim diyordu ama öyle değildi. Çok çok net hatırlıyorum
)
Edit yapmış konusunu

İnsanlar gerçek ismini söylemesine gerek yok zaten.
Bende gizliliğe önem veririm. Bence bazı şeyler gizli kalmalı.

Senin tuzun kuru tâbi. Forumda ismimi bilen 2 kişiden birisin. 😅😁

Reactions: Dosi