Final❗️ | Royal Highness ⚔️ Hobbit ⚔️ Angelica | 2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Ayın Favorisi Seçilsin?

• Royal Highness

Oy: 12 52.2%
  • Hobbit

Oy: 6 26.1%
  • Angelica

Oy: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
İskoc içeceği güzeldir ya :D

İsviçre çikolatası ile uyumu iyi olur :F
------

Çok mütevazı adaylar konuşmaktan mi çekiniyorlar nedir oy kaybetmeyeyim diye :F
Etiketlerinize anca reaksiyon verip sus pus duruyorlar :A
@Hobbit ’in hakkını vereyim biraz. O da kendi zamanında rekorlar kırmıştı ama @Royal Highness ve @Angelica hayal kırıklığı oldu :A neyse birinden 5 ay kurtulacağız en azından :A
Etiketi vermesek mi acaba bu ay :A :A :A @Bully

Tablo genellikle bu şekilde olur zaten, Bully ve Yakamoz-Asi istisnadır :A

Konuya yeterli katkı yapmayana etiket verilmesin. Yeni kural :A
Sizin zamanınızda doğru kişilere gitmiş etiket onu anladık :A yani destanlar beklemiyorum ama 1 mesajda çok az :A insan en azından her oy vereni alıntı edip bir iki laf alışverişi yapar :A

@Hobbit ’in hakkını vereyim biraz. O da kendi zamanında rekorlar kırmıştı ama @Royal Highness ve @Angelica hayal kırıklığı oldu :A neyse birinden 5 ay kurtulacağız en azından :A

Sizin zamanınızda doğru kişilere gitmiş etiket onu anladık :A yani destanlar beklemiyorum ama 1 mesajda çok az :A insan en azından her oy vereni alıntı edip bir iki laf alışverişi yapar :A

Angelica ne yaptı acaba :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Ben yılın adaylığına oynuyorum diyelim Dosicim. 😁

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Dosi hanımın pastadaki payını verin tabi emek için :)

@Royal Highness çok mütevazı ondan :D

Oylama süresi bittikten sonra bana oy verdiğini yazan tüm üye arkadaşlarımın mesajlarını alıntılayıp özel teşekkürümü yazacağım :)

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
  • Royal Highness dedim. Hangi konuya baksam o vardı. Hakkı
Royal dedim. Hayırlısı olsun.
@Royal Highness dedim. Diğer yarışmacılara başarılar :)
Kendisi şu an rakibimdir ama aslında sevdiğim bir insan oldu burada tanıdığım kadarıyla. Rakibim diye ona oy vermekten çekinmeyeceğim. Kendimi oy kullanmadım. Açıkçası onun da kazanmasını istiyorum. Önceki ay ayın üyesi olma hakkı onun da daha fazlaydı. O da ayın üyesi seçilmiş olsa kimse neden o seçildi demezdi. @Angelica daha önceden bu yarışa birçok kez girdi o yüzden onun da bu konuda herhangi bir sorun çıkartmayacağını düşünüyorum o yüzden oyum @Royal Highness gitti. Hak eden kazansın.
oyum @Royal Highness gitti.
Hak eden kazansın.

@Hobbit oy borcum var geçen sefer bana oy atmıştı Sağ olsun aklımda :bhr: :)
Masayı kurmaya başlayalım, çıkar viskileri 🤣🤣🤣🤣 @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Royal Highness
Değerli oylarınızı benden yana kullandığınız için her birinize çok teşekkür ederim forumdaşlarım :) Ayrıca mesajla belirtmeyip bana oy veren ismini bilmediğim forumdaşlarım size de teşekkür ediyorum :)