Filmevi Yapım'dan Günlük Dizi: 'Hicran'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ow0OhS.png

Filmevi Yapım'dan günlük dizi!

'Nerdesin Birader?' ve 'Rüzgarın Kalbi' dizilerinin yapımcılığını üstlenen Filmevi Yapım, yönetmen koltuğunda Gürsel Ateş'in oturduğu ve geçtiğimiz haftalarda sete çıkan 'Hicran' adlı yeni bir günlük dizi hazırlıyor.

Başrolünde 'Acemi Anneler' ile 'Sevdim Seni Bir Kere'de izleyici karşısına çıkan Berk Bakioğlu'nun yer aldığı dizinin kanalı ise henüz netleşmedi.

Hicran, yakında!

Gürsel Ateş'in yönettiği diziler;
Beni Bırakma (2018)
Beni Affet (4 Sezon, 2011-2014)
Deniz Yıldızı (4 Sezon, 2009-2012)
Aşkların En Güzeli (2015)
Derin Sular (2011)
Dalgakıran (2008)
Tek Türkiye (2007)
Büyük Buluşma (3 Sezon 2004-2006)
Ekmek Teknesi (2002)

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Güzel bir günlük dizi olursa izleyebilirim. Hele bir de Star da olsa

Gürsel Ateş'in yönettiği diziler;
Beni Bırakma (2018)
Beni Affet (4 Sezon, 2011-2014)
Deniz Yıldızı (4 Sezon, 2009-2012)
Aşkların En Güzeli (2015)
Derin Sular (2011)
Dalgakıran (2008)
Tek Türkiye (2007)
Büyük Buluşma (3 Sezon 2004-2006)
Ekmek Teknesi (2002)
Geçmişi parlak epey de artık günlük dizi alışkanlığı yok olduğu için iş yapacağını pek sanmıyorum. Ha keşke yapsa.

Artık tv 8 dede olacak gunluk dizi.Eskisi gibi turmuyorkı gunluk diziler teve 2de bitti.Seksenler hariç izlemiyorum gunluk dizi

ow0OhS.png

'Nerdesin Birader?' ve 'Rüzgarın Kalbi' dizilerinin yapımcılığını üstlenen Filmevi Yapım, yönetmen koltuğunda Gürsel Ateş'in oturduğu ve geçtiğimiz haftalarda sete çıkan 'Hicran' adlı yeni bir günlük dizi hazırlıyor.

Başrolünde 'Acemi Anneler' ile 'Sevdim Seni Bir Kere'de izleyici karşısına çıkan Berk Bakioğlu'nun yer aldığı dizinin kanalı ise henüz netleşmedi

ow0OhS.png

Başrolünde 'Acemi Anneler' ile 'Sevdim Seni Bir Kere'de izleyici karşısına çıkan Berk Bakioğlu'nun yer aldığı dizinin kanalı ise henüz netleşmedi.

Hicran, yakında!
Daha çalışanına saygısı olmayan, sigortasız işçi çalıştıran emek hırsızı bu yapımın çıkaracağı dizi tam bir hayal kırıklığı.

Hicran dizisinin kanalı belli olmuş.
Hicran yakında Tv8'de.
(Sosyal medya hesabından TV8 i takibe aldılar)