Film Sohbetleri ve Önerileri

Film puanlarımı düzenlemek istiyorum. Bundan sonra 5'i orta alacağım. (Eskiden 5 verdiğim sevmediğim anlamına gelirdi.)
Kötü fikir bence. :)
5 puan olumsuz anlaşılır herkes tarafından. :)

Ortanın puanı 6'dır bence filmler için. :)

Kötü fikir bence. :)
5 puan olumsuz anlaşılır herkes tarafından. :)

Ortanın puanı 6'dır bence filmler için. :)

Bence her ikisi de kullanılabilir ya. Öyle düşünmeyin diye duyuru yaptım, çok önemli bir şahsiyet olmamdan ötürü. :D

Ve 7-8-9 arasında çok fazla birikme oluyor. Bir de buçuklu puan da vermek istemiyorum ama onu uygulamak epey zor. :/ Slk imedebe .ss

Bence her ikisi de kullanılabilir ya. Öyle düşünmeyin diye duyuru yaptım, çok önemli bir şahsiyet olmamdan ötürü. :D

Ve 7-8-9 arasında çok fazla birikme oluyor. Bir de buçuklu puan da vermek istemiyorum ama onu uygulamak epey zor. :/ Slk imedebe .ss
Birikirse biriksin ya ne yapalım. :A Önemli olan puanın film hakkındaki düşünceleri doğru yansıtması. :):)

Birikirse biriksin ya ne yapalım. :A Önemli olan puanın film hakkındaki düşünceleri doğru yansıtması. :):)
Birikince şöyle oluyor. Mesela A filmine de 8 verdim, B'ye de. Ama A filmi ile B filmi arasında net bir fark var benim için: A>B. Ancak B filminin puanını da azaltamıyorum. Çünkü 7 puanlık C filminden üstün. Bu yüzden bir puan azaltmak yararlı olabilir. Zaten çok film değişmez gibi. :D

Karayip Korsaları 3. filminde Korsanların Karadeniz şivesiyle türkçe konuştikları bir bölüm var.Dün yorumlarda güldüm ilk kez dünden beri düşünüyorum orjinallik için diyip geçiştirdim.Bir düşüncen var mı? @Tolstoyevski

Karayip Korsaları 3. filminde Korsanların Karadeniz şivesiyle türkçe konuştikları bir bölüm var.Dün yorumlarda güldüm ilk kez dünden beri düşünüyorum orjinallik için diyip geçiştirdim.Bir düşüncen var mı? @Tolstoyevski

O serinin daha ilk 2 filmini izleyebildim, bir ara en baştan başlayacağım. Bu olayı ilk defa duydum ama cidden komikmiş izlerken gülmemek elde değil bir Türk olarak :D

O serinin daha ilk 2 filmini izleyebildim, bir ara en baştan başlayacağım. Bu olayı ilk defa duydum ama cidden komikmiş izlerken gülmemek elde değil bir Türk olarak :D

alay gibi değil.Nereden bulduklarını merak ettim.Ama çok sempatik olmuş ve kesinlikle alay gibi değil:):)
Bu arada 3.yü de izledikten sonra bırak boşver:D

Ne kadar yaşlanmış ya, şu son halini birine de benzeteceğim ama çıkaramıyorum. :A

Jack.jpg

• Güldürdün
Reactions: MEnes and bazinga
İroni tabii ki. :A Her sene çıkıyor bir tane 9 küsür alan filmleri. :A
Film önerileri konusuna yazınca korktum bir an, Top 250’deki değişiklikler konun vardı orası da olabilirdi o halde :A

Hintlilere kalsa Top 250’nin ilk 50’sinin yüzde 90’ı Hint filmi olur, neyseki site yöneticileri zahmet edip bunları önleyebiliyorlar bir şekilde. Keşke 3 İdiots, Taare Zameen Par ve bir iki sağlam film hariç diğer tüm Hint filmleri temizlense listeden. Titanic’in bile listede olmadığı bir ortamda bu filmler var. :D

Film önerileri konusuna yazınca korktum bir an, Top 250’deki değişiklikler konun vardı orası da olabilirdi o halde :A

Hintlilere kalsa Top 250’nin ilk 50’sinin yüzde 90’ı Hint filmi olur, neyseki site yöneticileri zahmet edip bunları önleyebiliyorlar bir şekilde. Keşke 3 İdiots, Taare Zameen Par ve bir iki sağlam film hariç diğer tüm Hint filmleri temizlense listeden. Titanic’in bile listede olmadığı bir ortamda bu filmler var. :D
Unutmuşum o konuyu. :A

Öyle gerçekten, Hintliler bizden bile beter fanatiklik konusunda. :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski