Film Sohbetleri ve Önerileri

Squid Game tarzı bir dizi varsa alırım öneri
Koreliler bu işi biliyor başlarda Kore işlerine karşı olsam da artık haklarını veriyorum.

Squid Game tarzı bir dizi varsa alırım öneri
Koreliler bu işi biliyor başlarda Kore işlerine karşı olsam da artık haklarını veriyorum.
Japon yapımı Battle Royale filmi varmış 2000 yapımı, ben de bugün yarın izleyeceğim, PUBG'nin filan esin kaynağı imiş

Reactions: xdragxx
Japon yapımı Battle Royale filmi varmış 2000 yapımı, ben de bugün yarın izleyeceğim, PUBG'nin filan esin kaynağı imiş
Fotosuna baktım da pek alakası yok gibi Squid Game ile sen izle de yorumuna göre bakarım

Bu arada Squid Game'in esin kaynaklarından biri bence Fall Guys gibi..

Reactions: Tolstoyevski
Fotosuna baktım da pek alakası yok gibi Squid Game ile sen izle de yorumuna göre bakarım

Bu arada Squid Game'in esin kaynaklarından biri bence Fall Guys gibi..
Fall Guys bir türlü kısmet olmadı içimde ukte kaldı

Bugün yarın bakarım gibi, Japon yapımlarını Kore kadar sevmesem de arada güzel filmleri çıkıyor

Reactions: xdragxx

@bazinga bu filmi izlemişti sanki, izlememişse öneririm. Aynı zamanda klasik filmlerle arası nasıl bilmem ama @The_Erinch'e de öneririm.

@The_Erinch burada Marty, 34 yaşında ve bekar. Çevresi "evlen" diye tutturuyor, sonra bir gün bir kızla tanışıyor, sonrasını izlersin.
Gerçekçi, yaşına da yakın Marty ama tabii medeni durumdan ziyade, o dönemdeki o yaştaki insanları görüyorsun.
İzle bence, seversin, süresi de kısa.

Reactions: The_Erinch
Yok izlemedim ama bir yerde karşıma çıkmıştı sanki bu film.
Bir yerlerde denk gelirse izleriz.

Reactions: Araf
Selam, şimdi Sonsuz izliyorum. Prime Video'ya girip baksana!

Reklam yapasım geldi ama amacım bir filmi paylaşmak 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Araf

Türkçe alt yazısı yokmuş sanırım sitede, yani Türkçe alt yazısı olduğu görünmüyor.

Reactions: Araf and Forumdash
Reactions: The_Erinch and Araf