Film Sohbetleri ve Önerileri

Ahahahaha, şaşırtmayan şeyler.
1 saat 41 dakikalık film... Takribi 1 saat 40 dakikası falan müzikler ve danslar eşliğinde geçecektir. Onlar da bunu seviyorlar yapacak bir şey yok. İzleyelim de puanını düşürelim.

Reactions: Tolstoyevski
İzleyecek misin ciddi ciddi

Reactions: Sherlock
Şükürler olsun ki Disney+ sayesinde 3 saatin altında film çekmeyi başarmışlar. Belki de 2 saatin altında film olmasına şaşırıp 10 puanı bastılar. Aman ses etme süresine.

Reactions: Sherlock
Dünyanın en iyi filmi mi? Beğendiğin için mi diyorsun yoksa ironi mi? 😱
İroni tabii ki.
Her sene çıkıyor bir tane 9 küsür alan filmleri.
Ciddi sanıp listeme ekliyordum gerçekten

Neyseki sonradan yazılan yorumlarıda okudum

Reactions: Tolstoyevski
Hint filmlerinden 3 Idiots bir bolywood başyapıtıdır, @bazinga ve @Sherlock da kefil olacaktır o filmi tekrardan tavsiye ederim morali düzelten harika bir film.

Hint sinemasının karizmasını tek başına ayakta tutan sevgili Aamir Khan'ın filmlerini izleyebilirsin, özellikle en yüksek puanlı üç tanesi -şimdi isimlerini yazmaya üşendim- gayet iyidir.
@Dosi

Hint sinemasının karizmasını tek başına ayakta tutan sevgili Aamir Khan'ın filmlerini izleyebilirsin, özellikle en yüksek puanlı üç tanesi -şimdi isimlerini yazmaya üşendim- gayet iyidir.
@Dosi
3 Idiots
Tempare Zamean Par
P.K

bu üç filmi baya eğlenceli ve kaliteli. Dangal da iyi diyorlar ama henüz izlemedim.
@Dosi

Top 250 meselesi olunca muhafazakar damarım nedense parlıyor.
@bazinga

Bilmez miyiz, alıştık artık.
Neyse ki "The Irishman olmalı bu lanet olasıca Hint filmlerinin yerine..." gibisinden bir cümle kurmadın.
Fav10 olarak Hint güruhunu karşımıza almak istemeyiz.
@bazinga

Bilmez miyiz, alıştık artık.
Neyse ki "The Irishman olmalı bu lanet olasıca Hint filmlerinin yerine..." gibisinden bir cümle kurmadın.
Fav10 olarak Hint güruhunu karşımıza almak istemeyiz.
@bazinga
The Irishman'in listede olmamasını hatırlatarak hiç iyi etmedin.

Bir ara forumda 3 Idiots izlemeyeni dövüyorlardı.