"Film Dünyası" Bölümü Açıldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum'da yepyeni bir bölüm hizmetinizde: "Film Dünyası"

Bildiğiniz gibi eskiden Her Telden bölümünün altında "Sinema" adlı bir bölümümüz vardı. Fakat bu bölüm dağınık ve düzensiz yapısı nedeniyle çok geri planda kalıyor ve başarılı olamıyordu. Bu yapının değişmesi için bölümü komple yeniledik. Yenilenen bölümde birinci amacımız insanların filmler ve oyuncular hakkında yorum yapmasını sağlamak ve bu yönde aktif bir bölüm oluşturmak. Bu doğrultuda bölüm için FavoriForumum'a özel şablonlar kodladım ve bunları kullanarak konuları belli bir düzen içerisinde açmaya başlayacağız.

Ayrıca bölüm, daha ilgili bir alan olan TV Dünyası bölümüne kaydırıldı. Bu şekilde daha çok göz önünde olmuş olacak bölüm.

Bölümün içeriği yavaş yavaş oturtulacak ve aynı zamanda bir proje şeklinde her gün popüler film ve oyunculardan başlanarak içerik doldurulmaya başlanacak. Her gün film bölümüne 5 yabancı, 3 yerli film konusu açılacak. Oyuncu bölümlerine ise yerliler için 5, yabancılar için 3 oyuncunun konusu açılacak. Böylece bölüm yavaş yavaş zenginleştirilmiş olacak. 1-2 aylık sürenin ardından ilgili şablon hazırlama sayfası üyelerin de kullanımına açılacak ve üyeler de konu açabilecek. (Bir anda çok fazla konunun açılıp karışıklık olmasını istemiyoruz.)

İlk içerikler bugün girilmeye başlanacaktır. Film ve oyuncu konularına yorumlarınızı şimdiden bekliyoruz. :)

Not: "Film & Sinema Haberleri" bölümüne eskisi gibi isteyen herkes konu açabilir.
 

Titanium

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2010
Mesajlar
7,810
Reaksiyon puanı
3,698
Puanı
461
Konum
İstanbul
Fikir kimden çıktıysa yapılabilecek en iyisini düşünmüş ve Ozan'ın şuana kadar açtığı 3 konu herşeyin göstergesi gibi, kendi açımdan bakarsam film seçimlerim kolaylaşıcağa benziyor, site için bakarsak tüm konular şuankiler gibi olucaksa eğer misafirlere sitenin ismini öğreteceğe benziyor,tebrikler.:)
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
bu bölümü yeni gördüm güzel olmuş daha takip edilebilir bir halde ..