Film İzlerken Ağlamak

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,167
Puanı
1,061
Beni ağlatabilen bir kaç şeyden biri
2 film:1.İncir Reçeli
2.Isız Adam
her izlediğimde ağladığım 2 film

Genellikle Dizi ve Film'lerde aglamamak icin kendimi zor tutarim. Özellikle yalniz degilsem aglamaya ramak kala baska bir odaya gecerim. Yalniz isem zaten sular seller akar :D Cok duygusal biriyimdir. Birisini aglarken görürsem cok duygusallasirim.. :T

Çok fazla ağlamam normalde ama beni etkileyen bir karakter ölürse (Bihter gibi) çok ağlarım.

Filmlerde değil ama dizilerde ağladığım bazı sahneler oldu bkz: Geniş Aile - Final| Kuddusi Baba'nın son konuşması, Muhteşem Yüzyıl- Pargalı'nın idam sahnesi, Leyla ile Mecnun- Yavuz Abi'nin öldüğünü sandığım sahne.

L&M komedi dizisi ama özellikle 2. sezonuyla hem çok komik hem çok duygusaldı :T

haçiko bir köpeğin hikayesini nezaman izlesem hep ağlarım köpek 9 yıl sahibini bekliyor ama gelmiyo :( :( :(

Normal bir davranış, her insanın duyguları vardır. :X Ama altın kural: Yalnızken :X

Sadece Leyla ile Mecnun'da ağladım :T

çakırın öldüğü sahnede 10-11 yaşlarında bi çocuktum ve ölümüne ağlamıştım hiç unutmam hiç :D
ve vadide ne zaman sevdiğim bi karakter ölse duygusal bi sahne olsa gözlerim dolar :( duygusalım lan ben hemen gözlerim doluyo :kiki: