Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genellikle Dizi ve Film'lerde aglamamak icin kendimi zor tutarim. Özellikle yalniz degilsem aglamaya ramak kala baska bir odaya gecerim. Yalniz isem zaten sular seller akar Cok duygusal biriyimdir. Birisini aglarken görürsem cok duygusallasirim..
Filmlerde değil ama dizilerde ağladığım bazı sahneler oldu bkz: Geniş Aile - Final| Kuddusi Baba'nın son konuşması, Muhteşem Yüzyıl- Pargalı'nın idam sahnesi, Leyla ile Mecnun- Yavuz Abi'nin öldüğünü sandığım sahne.
L&M komedi dizisi ama özellikle 2. sezonuyla hem çok komik hem çok duygusaldı
çakırın öldüğü sahnede 10-11 yaşlarında bi çocuktum ve ölümüne ağlamıştım hiç unutmam hiç
ve vadide ne zaman sevdiğim bi karakter ölse duygusal bi sahne olsa gözlerim dolar duygusalım lan ben hemen gözlerim doluyo
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.