Filip Kostic Fenerbahçe’de

Konu açarken daha çok bilgi verirseniz iyi olur

Orta sahada oynayıp değeri 6.5 milyon avroymuş oyuncunun. Yaş 31

Çok birsey katacağını sanmıyorum. Transfer olsun diye yapılan türden. 0 heyecan.

Reactions: 12.Adam
Yanlış anlama şahsi değil. Şimdi konuyu ilk burdan gördüm baktım hangi pozisyonda oynuyor merak ettim araştırdım felan. Ama olsa bu konudan okurdum hepsini
Estağfurullah, doğru dedin eksiklerim var , birde kopyala yapıştır olmaması için yazamadım, yeni haberlerde yazmaya çalışacağım.

Reactions: RüzgarGülü
Bütün sezon yatar bu adam gibi geldi bana @12.Adam ne diyorsun
Tadiç varken yatamaz. Tadic’e de yatar denildi bu yaşta oyuncu mu alınır dendi.Sonucu kendi gözünle gördün.Rakipleri yatırdı, kadınları batırdı.
Hem Balkan topraklarından çıkan oyuncu boş değildir,istisnalar hariç.

------

Oynar mi sence bu adam
Versatil bir oyuncu solun birçok bölümünde oynuyabilir.

Reactions: Yakamoz-Asi
Tadic referansıyla geliyor olması olumlu ama Krunic de balkan topçusuydu.

Beklenti düşük, riski düşük transfer. Tutarsa ne ala. Ben Maximin'den çok ümitsizim, tutarsa onun yerine deva olabilir. Gerçi Tadic de oynar orada...

Krunic’in referansı İsmail Kartal’dı.

Maximin anca topla oynasın, ayağından topu zamanında çıkarmasında sıkıntı var.
Tadic, merkezde olur mu? 4-2-3-1 in üçlüsünde.

Krunic’in referansı İsmail Kartal’dı.

Maximin anca topla oynasın, ayağından topu zamanında çıkarmasında sıkıntı var.
Tadic, merkezde olur mu? 4-2-3-1 in üçlüsünde.
Bence çok iyi olur. Ajax'ta oralarda takılıyormuş zaten ama bizde nedense hiç düşünülmedi.

Bence çok iyi olur. Ajax'ta oralarda takılıyormuş zaten ama bizde nedense hiç düşünülmedi.
İsmail Kartal düşünmedi ki, Jose merkezde oynatacaktır. Asm için birşey demedin , hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kiralık aldığımız için riski düşük bir oyuncu ama Avrupa maçlarında oynatmayacaksak niye aldık diye sorarlar adama.