Bir dahaki konuya bu dediklerini dikkate alırım.Konu açarken daha çok bilgi verirseniz iyi olur
Orta sahada oynayıp değeri 6.5 milyon avroymuş oyuncunun. Yaş 31
Çok birsey katacağını sanmıyorum. Transfer olsun diye yapılan türden. 0 heyecan.
Yanlış anlama şahsi değil. Şimdi konuyu ilk burdan gördüm baktım hangi pozisyonda oynuyor merak ettim araştırdım felan. Ama olsa bu konudan okurdum hepsiniBir dahaki konuya bu dediklerini dikkate alırım.
Estağfurullah, doğru dedin eksiklerim var , birde kopyala yapıştır olmaması için yazamadım, yeni haberlerde yazmaya çalışacağım.Yanlış anlama şahsi değil. Şimdi konuyu ilk burdan gördüm baktım hangi pozisyonda oynuyor merak ettim araştırdım felan. Ama olsa bu konudan okurdum hepsini
Oynar bence @Yakamoz-Asi
Ben yedek 6 numara konusunda lrlandadaBaşarılı olmaz
Tadiç varken yatamaz. Tadic’e de yatar denildi bu yaşta oyuncu mu alınır dendi.Sonucu kendi gözünle gördün.Rakipleri yatırdı, kadınları batırdı.Bütün sezon yatar bu adam gibi geldi bana @12.Adam ne diyorsun
Versatil bir oyuncu solun birçok bölümünde oynuyabilir.Oynar mi sence bu adam
Krunic’in referansı İsmail Kartal’dı.Tadic referansıyla geliyor olması olumlu ama Krunic de balkan topçusuydu.
Beklenti düşük, riski düşük transfer. Tutarsa ne ala. Ben Maximin'den çok ümitsizim, tutarsa onun yerine deva olabilir. Gerçi Tadic de oynar orada...
Bence çok iyi olur. Ajax'ta oralarda takılıyormuş zaten ama bizde nedense hiç düşünülmedi.Krunic’in referansı İsmail Kartal’dı.
Maximin anca topla oynasın, ayağından topu zamanında çıkarmasında sıkıntı var.
Tadic, merkezde olur mu? 4-2-3-1 in üçlüsünde.
İsmail Kartal düşünmedi ki, Jose merkezde oynatacaktır. Asm için birşey demedin , hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.Bence çok iyi olur. Ajax'ta oralarda takılıyormuş zaten ama bizde nedense hiç düşünülmedi.
Evet, oyun zekası düşük bir oyuncu genel olarak. Volkan Şen'in biraz daha güçlüsü.İsmail Kartal düşünmedi ki, Jose merkezde oynatacaktır. Asm için birşey demedin , hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.