Filinta'dan Bomba Transferler

Teşekkürler sanırım beddua etmek bir bana yakışıyor.

Kaan kızacak şimdi bana. .ss Neden bende olsam fena olmaz mıydı ben de kavga ederdim sizle.

Hakan'ı savunup duruyor.
Bu kutsal savaşta her şey mübah.

Olmanı isterdim ama olamazsın sebei malum olan kıskançlıklarından dolayı zor yani.
Ama sen olsan en saçma yarışamcıyı seçerdin boş yere büyütürdük forumda bence hiç gerek yok sana.

benim beddualarım da çok iyidir ama forumda pek kullanmıyorum
Aman sen kullanma bilmeden tutturursun falan. .ss

İsterse 20 reyting alsın kıskanmam hiçbir zaman da oturup saatlerce Survivor izlemedim izlememeye devam edicem.
Eğer izleseydim favorilerim Hakan, Nadya, Hasan, Seda ve Sahra olurdu herhalde.
Nasıl seçimler?

Sahra, Seda, Hasan ve Nadya okeyde hakan'dan nefret ediorum ben.
Adam tam oyuncu. Gizem ile aşkını kullanarak prim yapıyor.

yok ben dikkatli kullanıyorum.ss

Hürremci miymişim iyi güldüm.

Aynen kanka arkadaş kendini fazla önemsiyor yok susturmuş da ben kaçıyormuşum da kışkırtacakmış da, benim Turabicilere ayıracak vaktim yok bu sezon yoksa uğraşmasını biliriz.

Sen kendin demedin mi.😱 İlk sezonalrda Hürrem'i seviyordum diye.ss

Olan ortada Bully.
Fazla konuşmayalım bencede. Surv ivor konusunda Mesajlarımı okurken sinir küpüde döndüğünü saklayamıyorsun.

Sen kendin demedin mi.😱 İlk sezonalrda Hürrem'i seviyordum diye.ss

Olan ortada Bully.
Fazla konuşmayalım bencede. Surv ivor konusunda Mesajlarımı okurken sinir küpüde döndüğünü saklayamıyorsun.

Ne zaman dedim 😱 Çıkar Hürrem'i seviyorum dediğim mesajlarımı forumu bırakırım o rus cadısının neyini seveyim ben. ss

Hiç de bile.
İstediğin kadar kışkırtmaya kalk, kaale almayacam.

Ne zaman dedim 😱 Çıkar Hürrem'i seviyorum dediğim mesajlarımı forumu bırakırım o rus cadısının neyini seveyim ben. ss

Hiç de bile.
İstediğin kadar kışkırtmaya kalk, kaale almayacam.

Gerçekten dedin yaa.ss Şu ilk baştaki bölümlerde. İlk baştaki bölümlerde acı çektirildiği için seviyorum falan dediğini hatırlıyorum.

İlkm haftanda öyle bir intiba göremedim yani kışkırtınca gizliden gizliye mesajları yağdırıyorsun hatta bir kere dayanamadın.

Valla ne desem bilemedim şimdi.

Kışkırmamıştım aslında orada sadece Hakan hakkında doğruları söylemediğin için cevap verme ihtiyacı hissetmiştim.
Mesaj yağdırma konusuna gelince Turabi'ye kendi kendime sataşıyorum ben senle alakası yok yani.

Demiştin öyle bir şey değil mi.
@mrt-06 bak zamanında Hüreem'i seviyormuş.

2. pragrafada ben ne desem bilemedim.