bir de sevinme smile'ı koymuşağzından yel alsın.ss
4 yılın acısı sert çıkacak işte.
bir de sevinme smile'ı koymuşağzından yel alsın.ss
Cidden bu seni mutlu eder mi?Wilma Elles neysede Nur çok şaşırttı. Her halde Nur'da Wilma gibi çabuk sönecek TV'de.
Cidden bu seni mutlu eder mi?
Aşkı Memnu, Muhteşem Yüzyıl'dan sonra Hayat Yolunda kötü bir seçim oldu gelecek dizisi tutarsa bir şey olmaz hem Nur kolay kolay unutulmaz.Siz üzüleceğiniz için etmez sanırım.Ama şuan ki yolu onu gösteriyor.
Siz üzüleceğiniz için etmez sanırım.Ama şuan ki yolu onu gösteriyor.
ne yolu la kötü yol muAşkı Memnu, Muhteşem Yüzyıl'dan sonra Hayat Yolunda kötü bir seçim oldu gelecek dizisi tutarsa bir şey olmaz hem Nur kolay kolay unutulmaz.
Tüm elemine rağmen Nur yıkılmayacak çatla.ne yolu la kötü yol mu
Aşkı Memnu, Muhteşem Yüzyıl'dan sonra Hayat Yolunda kötü bir seçim oldu gelecek dizisi tutarsa bir şey olmaz hem Nur kolay kolay unutulmaz.
niye yıkılmasını istiyeyim kadınınTüm elemine rağmen Nur yıkılmayacak çatla.
Hadi ya öyle mi demişti.Bir kezinde hatırlıyorum Nur konuşuyordu. My olayda o zamanlar. Diyordu Benim oynadığım dizilerde hep olay oluyor, gündemde oluyor demişti. O zmana bir elem keder yağdırmıştım. Dedim altı üstü Pyker ve Maho oldun ki Maho'yu o zaman kimse sevmezdi. Ynai onun etkisi olabilir bu durumu.
Evet Nur, Wilma'ya göre daha fazla rol seçimine sahip. Bir anda bomba bir iş ile dönebilir.
Konuyu okudum baştan aşağı kadıncağıza nefret söylemlerinde bulunmuşsun nedir bu elem nedir bu kin.niye yıkılmasını istiyeyim kadının
Kaan da online olsa artık seni linç ederdik.
melunlara nispet başka nolabilir kiHadi ya öyle mi demişti.Maho'yu niye kimse sevmesin ilk sezonu bizim sınıftaki herkes izliyordu hepimiz Mahidevrancıydık. İlk sezon çok popülerdi dizi.
Wilma için bir şey demiyorum artık Kahireli Palas ve TRT dizilerinde yer alarak kendi kendini imha etti kız.
Konuyu okudum baştan aşağı kadıncağıza nefret söylemlerinde bulunmuşsun nedir bu elem nedir bu kin.
Hadi ya öyle mi demişti.Maho'yu niye kimse sevmesin ilk sezonu bizim sınıftaki herkes izliyordu hepimiz Mahidevrancıydık. İlk sezon çok popülerdi dizi.
Wilma için bir şey demiyorum artık Kahireli Palas ve TRT dizilerinde yer alarak kendi kendini imha etti kız.
Konuyu okudum baştan aşağı kadıncağıza nefret söylemlerinde bulunmuşsun nedir bu elem nedir bu kin.
Meryem'in dizisi tutmazsa sana nispet yapacak kaç kişi var biliyor musun?melunlara nispet başka nolabilir ki
@Bully etiketliyim adamı arkasından ne laflar ettin.Yok yaa ilk sezon geneli Hürrem'ciydi. Kaan bile.Ayrıca o meluna Survivor'da çok çatıyorum benden kaçacak delik arıyor.
Meryem'in dizisi tutmazsa sana nispet yapacak kaç kişi var biliyor musun?
@Bully etiketliyim adamı arkasından ne laflar ettin.Senle alakalı değil o, bu sene o konuya fazla mesaj yazmak istemiyor sadece.Hemen kendine pay biç.
sistemin hatası olur o ancaMeryem'in dizisi tutmazsa sana nispet yapacak kaç kişi var biliyor musun?
@Bully etiketliyim adamı arkasından ne laflar ettin.Senle alakalı değil o, bu sene o konuya fazla mesaj yazmak istemiyor sadece.Hemen kendine pay biç.
Survivor için de kışkırılır mı yav, sen kendi kendine kışkırttığını sanıyorsundur.Maksat kışkırtım geri dönmesini sağlamak ama Böyle devam ederse ben böyle çıkarımlarda bulunmaya devam edeceğim.Hakan'a, Doğukan'a Anıl'a neler diorum. Müthiş susturuyorum.
Gelecek sezon Emre'den bir mesaj.sistemin hatası olur o anca
Vıhhşş.tns yine şike yapmış meryemim'in dizisi kalitesiz tns'ye fazla geldi.)))))
Survivor için de kışkırılır mı yav, sen kendi kendine kışkırttığını sanıyorsundur.Şahsen ben ciddiye almazdım.
Gelecek sezon Emre'den bir mesaj.
Konu : 18 Eylül 2015 Cuma Reyting konusu
Çıkmaz merak etme kırk yılın başı dizisi kaçıncı bolume geldiHadi ya 😱 Çıkmasın bari dizi 1. falan olur hic kurtulamayiz
-Tapatalk-
Allah sizi koltuk etsinde üzerinize 100 kiloluk adamlar otursun.Surivovr için.😱 Geçen yıl 2000 mesaj yazmıştı o konuda.
Ayrıca bu sezon bir kez kışkırtmayı başardım.
Allah sizi koltuk etsinde üzerinize 100 kiloluk adamlar otursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?