Filinta'dan Bomba Transferler

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,207
Puanı
1,061

Ekli dosyalar

• --1353355.Jpeg
    --1353355.Jpeg
    84 KB · Hit: 335
nur osmanlıya baglılığını bir kez daha gösterdi))) umarım bu kez padişahın gözüne girmeyi becerir )))

İlginç bir tercih olmuş şaşırdım :D

Seksenler daha iyi gidiyordu galiba bu Filinta'dan 🙂
ab de birz iyiydi ama totalde bundan biraz kötüydü . dizi baştan beri kötü ama trt bu dizinin arkasında 6 ay plato hazırlandı bayagı bir masraf yapıldı. ondan kalkması pek mümkün değil en azında seneye de devam eder

ab de birz iyiydi ama totalde bundan biraz kötüydü . dizi baştan beri kötü ama trt bu dizinin arkasında 6 ay plato hazırlandı bayagı bir masraf yapıldı. ondan kalkması pek mümkün değil en azında seneye de devam eder
Bu reytingler'le nası dayanacak birde seneye devam eder diyosun Trt zarar eder baya seneyede devam ederse

Bu reytingler'le nası dayanacak birde seneye devam eder diyosun Trt zarar eder baya seneyede devam ederse
trt konsept değiştirdi artık eğlenceli dizileri bıraktı mesaj kaygılı dizilere döndü. demiştim ya trt genel muduru değişti eskiden paralele hakimiyet vardı şimdi hükümete yakın kişler var. bundan sonraki dizilerde buna benzer. mesela mit dizisi (milat)de tükiyenin ne kadar güçlü olduğunu anlatacak. ondan bu diziler çok düşük reyting almasa da devam edecek

trt konsept değiştirdi artık eğlenceli dizileri bıraktı mesaj kaygılı dizilere döndü. demiştim ya trt genel muduru değişti eskiden paralele hakimiyet vardı şimdi hükümete yakın kişler var. bundan sonraki dizilerde buna benzer. mesela mit dizisi (milat)de tükiyenin ne kadar güçlü olduğunu anlatacak. ondan bu diziler çok düşük reyting almasa da devam edecek
Hım anladım bakalım ne olca o milat dizisi'nin fragmanı çıkmış bakim nası olmuş :))

dizinin yurtdışı satışı yapılırkene duyurmuşlar yani ilk kez yabancı kanal sahipleri öğrenmiş :) maho cadısı bizim dizide diye diziyi sattırmaya çalışmışlar:)) yakında okan yalabık da dirilişe girer o diziyi de alan yok :A
Okan sakin bu yanlisi yapmasin! Dirilisi hic begenmedim.Okan o diziye gelmez,gelmemeli)

Gerçekten de bomba transferler olmuş, özellikle Nur Fettahoğlu için şaşırdım diyebilirim. Ama devam eden bir diziye girmek, tutacağı bile muallakta olan bir yapımda rol almaya göre daha iyi bence. Neyse, ikisi için hayırlısı olsun. :)

Wilma Elles neysede Nur çok şaşırttı. Her halde Nur'da Wilma gibi çabuk sönecek TV'de.:Z

aaa bu transfleri hiç sevmedim ben @xemrexxx bu kadınlar hiç gerek yoktu bence
naz elmaz yetmiyormuş gibi bunları alıyorlar diziden soğutucaklar beni:F:F:F