TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

@Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- Düzenli izlemememe rağmen bu bölümü muhteşem buldum. Berrak Tüzünataç, Rıza Kocaoğlu harika olmuş. Yeni sezon çok daha heyecanlı bir konuyla başladı, basitliği kalmadı senaryonun. İnşallah tüm gruplarda ilk 5'e girmeyi başarır

kiralık aşktan dolayı bakamadım bu gece yada en geç yarın izlicem netten bende bölümü merak ediyorum

Mutlaka izle, konu çok değişmiş daha güzel olmuş
Umarım bu sezon geçen sezon gibi hayal kırıklığına ugratmaz.daha izlemedim ama tanıtımlardan karakter ve senaryoyu baya değiştirdiklerini görüyorum. İnş düzgün bir değişim olmuştur.

Umarım bu sezon geçen sezon gibi hayal kırıklığına ugratmaz.daha izlemedim ama tanıtımlardan karakter ve senaryoyu baya değiştirdiklerini görüyorum. İnş düzgün bir değişim olmuştur.
Sende mi izlemedin
Ben bu sezon daha iyi buldum, sezon finalini de beğenmiştim zaten

@-potterhead- güzel olmuş da Damla ayrılmayaydı daha iyi olurdu ya
Kız harbinden güzeldi ama lara karakteri diziye bir şey katmıyordu.sherlock holmes ta da sherlockun sevdiği kadın ölüyordu herhalde buradan yola çıkıp larada öldü .çünkü filinta yerli sherlock projesi.gerçi lara diziye bir şey katsa elbette sherlocktaki senaryoya bnzetcez diye öldürmezlerdi .ama yerine yine güzel bir kadın getirilebilirdi.