FIFA'dan Dev Anket! Galatasaray mı, Fenerbahçe mi?

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
GsVsFb.jpg

FIFA, resmi Twitter hesabı üzerinden bir anket gerçekleştirdi. Ankette, "kimin daha tutkulu taraftarları var? sorusu soruldu; şıklarda ise Galatasaray ve Fenerbahçe yer aldı.

Dün başlatılan ve bugün sonuçlanan anket için tam 1.574.203 oy kullanıldı. Anketi oyların %57,3'ünü alan Fenerbahçe kazandı. Galatasaray ise oyların %42,7'sini aldı.

Anket ayrıca 60 binin üstünde retweet, 120 binin üstünde beğeni alarak fazlasıyla ilgi gördü.

Galatasaray, resmi Twitter hesabından aşağıdaki tweet ile anketi paylaştı:

Fenerbahçe, resmi Twitter hesabından aşağıdaki tweet ile anketi paylaştı:

Anketi kazanan Fenerbahçe'nin bu sabah attığı tweet ise şu şekilde:

Anket sonucundan ziyade böyle bir anketin FİFA resmi sayfasına taşınması daha keyifli... Türkiyenin 2 ezeli rakibi ve Türk Futbolunun iki ana tekerleği.
Kazanan kendi takımım olduğu için elbette memnun oldum ama bu oylamalarda, Bot, Fake olayları devreye çok girdiği için çok da takmamak lazım ama sonuçta Kazanan FENERBAHÇE oldu 😎

türkiye nin hiçbir yerinde hiçbir şekilde sayı olarak fenerin galatasarayı geçebilmesi mümkün değil bunu reel hayatta facebook twitter instagram başta olmak üzere her alandaki takipçi sayısı ve taraftar sayısından çok rahat görürür zaten bunu fenerlilerde kabul edecektir
bu ankete gelince doğal olarak galatasaray öndeydi özellikle falcao ultraslan falan paylaşınca fark baya açılmıştı ve asıl anket orda bitmişti. hatta ben gece yarısı baktığımda açık ara öndeydik sonra sabah bi baktım fener farkla öne geçmiş :F gece parayı basıp botlarla binlerce oy atmışlar zaten o da ortada
bişey daha yazardım da mesajı silmesinler şimdi adamlar alışmış normal kazanamamaya :)))

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Bilseydim oylardım.
Tebrikler Fenerbahçe :bhr:

Galatasaray taraftar sayısı olarak Türkiye’de 1.sırada, bunu çoğu Fenerbahçeliler bile inkar etmiyordur. Keza Twitter, Face, İnstagram ya da YouTube’da da takipçi sayısı olarak birinci sırada. Yani normalde Galatasaray’ın bir anketi kazanamaması gibi bir durum söz konusu olamaz verilere göre.

Ama işin içine bot savaşları girdiği için on on beş dakikada yüzbinlerce oy tek tarafa kayınca böyle uçuk bir sonuç ortaya çıktı. Her iki taraf da bot kastı ama işin ucunu fazla kaçıran taraf kazanmış gözüktü. Dahası yönetimsel bir destek olduğuna da eminim o taraftan. Madem hiçbir başarımız yok göreve geldiğimizden beri, hiç değilse Twitter anketinde kazanalım demiştir o şahıs. :A

Tek başarısızlık bot savaşlarında yenilmek olsun ve tek başarıları twitter anketinde kazanmak olsun. Tebrik ederim.

Galatasaray taraftar sayısı olarak Türkiye’de 1.sırada, bunu çoğu Fenerbahçeliler bile inkar etmiyordur. Keza Twitter, Face, İnstagram ya da YouTube’da da takipçi sayısı olarak birinci sırada. Yani normalde Galatasaray’ın bir anketi kazanamaması gibi bir durum söz konusu olamaz verilere göre.

Ama işin içine bot savaşları girdiği için on on beş dakikada yüzbinlerce oy tek tarafa kayınca böyle uçuk bir sonuç ortaya çıktı. Her iki taraf da bot kastı ama işin ucunu fazla kaçıran taraf kazanmış gözüktü. Dahası yönetimsel bir destek olduğuna da eminim o taraftan. Madem hiçbir başarımız yok göreve geldiğimizden beri, hiç değilse Twitter anketinde kazanalım demiştir o şahıs. :A

Tek başarısızlık bot savaşlarında yenilmek olsun ve tek başarıları twitter anketinde kazanmak olsun. Tebrik ederim.
tersi olsa bot mot lafı bile edilmezdi.
Kısacası
ismail-abi-gif-14.gif

Sosyal medyadaki veriler hiç bir zaman doğru oranı göstermez.
En çok şu bu daha fazla taraftara sahip diyemeyiz. Kafa yormayalım :A
Sadece sosyal medya değil, Türkiye geneli en çok taraftar gerçekten Galatasaray'a ait 21.yy'dan sonra özellikle. :A Mesela forumdaki çevreni bir düşün, 4'te 3'ü hangi takımı tutuyor bu bile bir örnek, ki Türkiye geneline vurduğumuzda sayı giderek daha da yükseliyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi