Fifa Online Nedir ?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,768
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Fifa Online, EA Sports'un çıkarmış olduğu online futbol oyunudur. Henüz beta aşamasındaki oyun ücretsiz olarak oynanabilmektedir. Oyunu kurabilmek için neler yapılması gerektiğini forumumuzdan bulabilirsiniz.

Oyun grafik ve oynanış olarak Fifa oyunlarına çok yakın. Online olmasının getirdiği extra özellikler ile daha oynanılabilir bir hal alıyor oyun.
Oyunda 3 ana mod mevcut. Bunlar Lig Modu, Dünya Kupası Modu ve Vs Modu

Lig modunda klasik şekilde bilgisayarın yönettiği takımlara karşı oynuyorsunuz ve şampiyonluk yarışı yapıyorsunuz. Bu modun en iyi özelliği ise sizin seviyeniz arttıkça rakiplerin de seviyesinin otomatik olarak artması. Bu mod oyuncularınızın seviyelerini arttırmak için ideal. Ne kadar çok oynarsanız o kadar tecrübe kazanırsınız. Ama ben fazla tavsiye etmiyorum bu modu. Çünkü Vs modundaki tadı asla vermiyor.

Dünya Kupası modunda da 2010 Dünya Kupasını yaşayabiliyorsunuz. Lig modundaki gibi bu modda da bilgisayarın yönettiği takımlara karşı oynuyorsunuz. Ben henüz denemedim. Deneyen arkadaşlar bu modla ilgili izlenimlerini bu başlıktan belirtebilirler.

Ve geldik Vs moduna. Oyunun en can alıcı noktası burası. Bu modda oyunu oynayan online kişilerle karşılıklı maçlar yapıyorsunuz. İster arkadaşlarınızla anlaşıp maç yapın, isterseniz rastgele birisiyle maç yapın. Maç esnasında sohbet de edebiliyorsunuz rakibinizle. Bu da oyunu iyice cazip kılıyor. Karşınızdaki rakipler bilgisayar değil birer canlı olduğu için her maç farklı bir havada geçiyor. Çünkü her rakibin farklı özellikleri var.

Oyunda ne kadar çok maç yapıp kazanırsanız o kadar gelişiyorsunuz. Hem puanınız artıyor hem de oyuncularınızın seviyesi gelişiyor. Ayrıca maç sonlarında çeşitli ödüller kazanıyorsunuz, yeni oyuncuları transfer etme şansı yakalayabiliyorsunuz.

Oyunun daha birçok özelliği mevcut. Hepsini saymak mümkün değil. Siz en iyisi bir an önce oyuna başlayıp kendiniz keşfedin