Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana ekranda options var.Tıklayın.Oradan Controls diyin.Sonra karşınıza gelen ekranda en üstte Change Controller olucak.Ona tıklayın ve keyboard'ı seçin.Olay bu.
Joystick oluyor mu onu deneyeceğim. Olursa harika Klavyede iyiymiş.
Bu arada Options'tan Pencere modunu kapatıp tam ekran oynayabilirsiniz. Bilmeyen arkadaşlar vardır
Tüm tuşları ayarladım sayılır.Tek yapamadığım,top rakipteyken oyuncu seçemiyorum.Yani hani peste top rakipteyken,R1'e basarsında adam değişir ya,bunda yapamadım onu.
Bazı maçlarda bende de oluyor.
Bütün programları kapatın, aktif downloadlarınız varsa onları kesinlikle kapatın.
Doğan: Online demekten kasıt karşılıklı maç yapmak. Lig modunda bilgisayarın yönettiği takımlara karşı oynayabiliyorsunuz ve onda hiçbir zaman kasma olmuyor.
transferden daha çok ziyade maclardan sonra 3 adet soru işaretli kart veriyor onlardan sectigin karttaki oyuncular ve hediyeler inventoryne gidiyor ordan para karsılıgında oyuncu yada hediye alabiliyorsun. sana tavsiyem ilk olarak kalecini al. ve bu alacagın karttaki oyuncular turuncu karttakı oyuncular olsun onların levelleri genelde 31 level filan oluyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.