TV FIFA 2014 Dünya Kupası TRT Spikerleri

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,164
Puanı
1,061
Neredeyse 5 dakikada bir dizi reklamı yapabilen futbol spikerleridir.

Sesi pozisyondan 5 saniye önceden gelen spikerlerdir. Öyle ki adam topa vurmadan gol diye bağırarak futbol zevkimizin icine ederler.

Gesendet von meinem GT-I9300

açılış maçının spikeri muazzamdı gerçekten süperdi o adam olunca maç ayrı bi zevkli oluyor

açılış maçının spikeri muazzamdı gerçekten süperdi o adam olunca maç ayrı bi zevkli oluyor
Yalçın abiden bahsediyorsun sanırım. Yalçın Çetin ismi tam olarak.

Genel olarak iyi spikerlerdir, dizi tanıtımı yapmaları üst yönetimden gelen bir şey.

Dünya Kupası'nda dizi reklamı yapan spikerlerdir.

Yenilmez İspanya'ya Hollanda 5 gol atmış,spiker hala Temmuz'da TRT de heyecanlı diziler başlıyor diyor..

Genel olarak iyi spikerlerdir fakat sesleri pozisyonlardan önce geliyor çoğu zaman ve bu durum çok sinir bozucu oluyor. Bu arada TRT'de süper yeni diziler başlıyormuş.

Açılış maçını anlaan spiker Yalçın Çetin bu gece Fransa-Honduras maçını anlatcak

Ben spikerler deyince ertem şener ve yasin (soyadını hatirlayadim) gelir çok iyiydiler insanın futbol izleyesi geliyordu.

hahahah babam her maçta küfür ediyor bunlara yukarıdakı arkadaşların dediği gibi spikerlerin sesleri maçtan ileride gidiyormuş babamın en sinirlendiği konulardan birisidir sesini kapatıp izliyordu maçı bir ara hahaha

Bana sesleri biraz acayip geliyor sanki zorluyorlar gibi konuşuyorlar