Fifa 2011 Online Oynamak İsteyenler Buraya (Resimli Anlatım)

TiJuanZhi

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
52
Online oynamanız için Gameranger adında bir ağ programına ihtiyacınız vardır.
Gameranger hakkında teknik destek ve indirmek için
GameRanger - play your friends online
üye olurken karşınıza invite code diye bir seçenek çıkacak o bölümü boş bırakara next diyerek o bölümü geçin kayıt olduktan sonra email aktif ediceksiniz hesabınızı. (aktivasyon maili gereksiz mesajlara takılabiliyor) takıldığınız bir nokta olursa bana sorabilirsiniz.
Ben sadece Gameranger üzerinden nasıl oyuna gireceğinizi anlattım.

1.Adım, Gameranger'de oda açmak yada odaya girmek.. Oda açmak için sağ üst köşede Host diyoruz 2. resimdeki çıkacak..

59939627.jpg

2.Adım, Oda kurma ayarları.. ( Burada Maximum oyuncu sayısı ve oda şifresi koyabileceğiniz bölüm.. Eğer arkadaşınızla yapacaksanız rahatsız olmamak için odaya şifre koyabilirsiniz...

70434122.jpg

3.Adım, Oda kurdum rakip geldi, rakip geldiğine göre Start a basıyoruz ve oyun benim ve rakibin kendiliğinden açılacak.. Daha sonra aşağıdaki oyun içi adımları yapınız...

83050097.jpg

4.Adım, ONLİNE MODES

59676100.jpg

5.Adım, MULTİPLAYER

70534492.jpg

6.Adım, LAN PLAY

76426167.jpg

7.Adım, Host oda açma ayarları ( Oda adını ve gerekli ayarları yaptıktan sonra Create Lobby Room diyoruz )

49677533.jpg

8.Adım, Oda kuruldu, burada rakibin sizin odaya gelmesini bekleyeceksiniz...(Rakip De Odaları Refresh Yapıp Odaya Girmesi Gerekir.)

98135025.jpg

9.Adım, Ve Rakip geldi, rakip odaya girdiğine göre aşağıda bulunan Ready tuşuna basabiliriz.

18416464.jpg

Bu Kadar Basit.Bundan Sonra Dilediğiniz Takımı Seçebilir,Kadronuzu Ayarlayabilirsiniz.

TiJuanZhi Saygılarımla...

Çok teşekkürler.Gerçekten yararlı bir konu olmuş.FIFA 11'i Efsane Olun modu çok kötü olduğu için silmeseydim keşke...