'Fi'den Şok Karar, Bitiyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Puhu TV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi ''Fi''den şok karar!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant ve Tülay Günal’ın paylaştığı dizi, bu sezon izleyiciye veda etme kararı aldı.

Yazar Azra Kohen, “İnsanlar oturduğum yerden çok güzel para kazandığımızı düşünebilir. Amacım hiçbir zaman bir şey kazanmak olmadı. Bir şey yanlış gittiği zaman durdurmak için elimden geleni yapıyorum. İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım." dedi.

İzleyiciler dizinin 4 sezon sürmesini bekliyordu.​

İlginç olmuş 1.sezon iyiydi 2.sezonu daha izleyemedim ama bitmesine şaşırdım.

senarist üretim sorunu yaşıyordur? hanı bazen başlarsın bir işe nasıl bitireceğini bilmezsin öyle malak gibi çevresine bakar insan
sanırım azra kohen öyle bir ruh durumu yaşıyor

Bu sezonun başına belli olan bir şeydi iki sezon olacağı çi ve pi beraber işlenecek diyorlardı zaten hiçte şok değil

Azra'nın senaryosundan bağımsız yürütülecektir? (belki) İkinci sezonda sadece karakterler var

Hızlı ilerliyor zaten dizi. Özellikle Deniz'in bu kadar hızlı intikam oyununa girmesinden belliydi. İyide oldu konu hızlı işlendi.

O zaman bu sezon uzun olacak
Show TV'mizde düşman çatlatacağız

Bitmesi mantıksız olmuş ama Destere reyize katılıyorum

senarist üretim sorunu yaşıyordur? hanı bazen başlarsın bir işe nasıl bitireceğini bilmezsin öyle malak gibi çevresine bakar insan
sanırım azra kohen öyle bir ruh durumu yaşıyor

Bitmesi şaşırtıcı devam etmeliydi diye düşünüyorum ben ya

Birsen Altuntaş Çi ve Pi bu sezonda işleneceği için bitecek demişti o yüzden şaşırmadım. Zaten 4 sezon süreceğine dair bir açıklama yoktu. Yine de 3. sezon olabilirdi.

Ama Azra Kohen'in açıklaması çok saçma olmuş. Dizi sayesinde kitaplarının satışları daha da tavan yaptı, aksine ne kadar devam ederse o kadar işine gelir.

Azra Kohen böyle bir açıklama yaptıysa kendisine olan saygım yerle yeksan olur. Dizi sayesinde kitapları yeniden best sellera girdi. Popülaritesi arttı.

İkinci sezon ilk sezonun bir tık altında başladı ama konu tam dallanıp budaklanırken, Can Manay’ın geçmişine dair sırlar ortaya çıkarken öylece havada kalıp bitirilmesi doğru değil. İnanmak istemiyorum biteceğine. Telvizyonun leş haline tokat gibi bir cevaptı bu iş. Cesur sahneleriyle, diliyle konusuyla her şeyiyle mükemmel giderken ne olur da yarıda kalır? Aklım almıyor umarım doğru değildir çok üzgünüm.

Bu nasıl bir egodur yahu kalkmış bitirme kararı aldım diyor. Kitabını sen yazdın anladık ama dizide oynayan o kadar oyuncu var sonra arkasında ay yapım var. Bunlar hiç bir şey demezken sen kalkıp tek başına nasıl böyle bir şey dersin.