Fi - Tanıtım Fragmanı | PuhuTV

İnternet platformları içeriklerini sinemada oldugu gibi daima cuma günü yayinlar...Örneğin netflix daima cuma günü yayınlar blutv bile masumu cuma günü yayinlandi...

Sebebi ise gayet basit en fazla izleyicinin haftasonunda olmasi...

Niye bir anda bunu yazmaya karar verdin.

Star TV'de olacak şeklinde bir haberdi.

Acaba Ne vadediyor bu dizi

Bu dizi sadece puhuda mı yayınlanacak?

Dizi efsane olacak. Ozan Güven bu rolüyle çağ atlayacak bildiğiniz. Bu dizi patlar...

Bu fena bi şey
Dizi baya sağlam olacak gibi bakalım bekliyoruz

İlgi çekici bir fragman olmuş mutlaka izliceğim kitaplarını kızkardeşim okumuştu bakalım dizisi
nasıl olacak😉

Farklı kafada ve cesur bir dizi bizleri bekliyor. Çok müthiş olma ihtimali de var basit bir iş olma ihtimali de. Ben ilk ihtimali seçerek biraz da oyuncu kadrosundan dolayı heyecanla beklemeyi tercih ediyorum.

senin serenay kertenkelesini sevmem @Bully ama afişteki en şanslı adam mehmet günsur topacı olmuş gibi
en konforlu mekanı o kapmış gözüküyor

Başkası olsa kıskanırdım ama Mehmet yabancı değil
Şehzade Mustafa'yı unutursak yüreğimiz kurusun

Fragmanda daha bi samimiler

Davinci'nin Şifresi kitabını hatırlattı bana fragman. Güzel olmuş.

O değil de yani 3 saniyelik sevişme sahnesi her yerde olay olmuş, nedir bu arkadaş.

Olay olması mı kötü,sahne mo kötü

Adı mı değişti dizinin?

Yeni fragman konuya eklendi.

Olay olay olay.

Muhteşem olmuş fragman. Ozan Güven'in bu kadar ön planda olmasına çok sevindim. Onun dışında Serenay'ın dansın ruhunu yansıtmasına hayran kaldım. Muhteşem oynuyor kız.

Genel manada söyledim .ss bu aralar bir havalardasın söndürürüm o havanı senin .ss
Mesaj yazmaya üşeniyorum, hava da kapalı olunca içime kapanmayı tercih ediyorum. Bazen konu açasım bile gelmiyor. Yani seninle ilgili bir durum değil.