Fi - Tanıtım Fragmanı | PuhuTV

Abartıyorsam Allah belamı versin: 10. saniyede durdurdum videoyu. İğrençsiniz abi ya, nasıl bir mezhep genişliğidir bu? Ananız babanız yok mu sizin? Az kaldı zaten mahalle ortalarında, sokaka aralarında bu işlerin yapılmaya başlanması. 5 yıldan az kaldı 5.

Kemal Sunal'ın ''hıyar'' lafını bipleyip, böyle iğrenç sahnelerin TV de açık seçik yayınlanmasına gıkını çıkarmayan RTÜK, siz de cehennem de cayır cayır yanarsınız İnşAllah. Amin.

Reactions: Tolstoyevski

Seni leylekler getirdi sanırım.
)

Sende haklısın bu işi her yapan çocuk yapmak için yapıyor.
)

Senaryoyu okuyunca hiç mi mideleri bulanmıyor anlamıyorum. Para nelere kadir hey yavrum hey!

Kondom var neden çocuk yapmak için yapılsın zevk için yapıyor herkes.

Hayır cinsellik neden mide bulandırıyor dünyada ki kanun bu 2 farklı cins ve ihtiras. Dinci biri olsan dinde cinsellik üzerine kurulu zaten hiç anlam veremedim yorumuna. Sektsen öğrenen bir kesim vardı Aseksual mi ne galiba onlardansın.

Konuyu saptırmışım baya ben. Benim tepkim bu sahnelerin TV de yayınlanması ve para için bu senaryoların kabul edilmesi.

Yada PT2'de falan yayınlanır zaten 60 dakika. Behzat Ç. gibi olabilir. Bi çözümü olur onun.
1-2 yıl sonra ancak yayınlanabilecekmiş puhutv'nin yönecisi ropörtajda söyledi...

TV'de yayınlanmayacak ki yayınlansa ne olur ki iğrenç bir şey değil bu tabi eğer eşcinsel değilseniz...

Sevişmek hayatın bir parçasıdır belkide hayatın en içinde en merkezinde olan aktivitedir neden bu kadar cinsellikten korkuyoruz anlamıyorum.Zaten bizim dizilerimiz sansür ve oto sansür yüzünden iyice gerçek dışı bir hal aldı ne küfür ne sigara içki nede cinsellik var.

''Seks Hayat mıdır?'' diye sorsam 'evet' diyeceksin yani.

Onu bilmiyordum. Cuma akşamları yayınlanacak denmişti forumda haberi de açılmıştı. Yalanlandı demek.

Eşcinsellere laf atmasaydın keşke laf atta iğrenç falan demeseydin de beğeni mi geri almasaydım. Sevgi kalpten gelir netice de. İğrençlik olarak adlandıramayız biz bunu.

''Seks Hayat mıdır?'' diye sorsam 'evet' diyeceksin yani.
Sex hayatın herşeyi değil ama hayatın merkezindedir ve hayatımızı şekillendirir bu bize ürememiz için verilmiş bir içgüdü.
Eşcinsellere laf atmadım ben eşcinsel dostu biriyim ve evlilik,sosyal güvence de dahil tüm haklarının verilmesini en içten şekilde destekliyorum.Benim demek istediğim arkadaş eğer eşcinselse ona iğrenç gelebilir o anlamda...

O zaman pardon. Cümle biraz devrik olunca neyse olur böyle.

Olay olması mı kötü,sahne mo kötü
Dediğimi anlamamışsınız alt tarafı bir sevişme sahnesi ve sanki dizi onun üzerine kurulu gibi her sitede olay sevişme denmiş, nedir bu yani? Bak mesela ben filmi okuduğum bir kitaba benzetmişim, başkası oyuncuları değerlendirmiş, diğeri fi'yi tartışmış. Fragmanda çok şey var ama tek konuşulan şey 3 saniyelik sevişme sahnesi.

Yok ben dediğini anladım

Dizi zaten internetten yayınlanacak, bu yüzden daha özgür sahnelerin olması normal. Kaldı ki uyarlandığı kitapta da varmış. Ayrıca sevişme sahnesi ilk defa bu dizide çekilmiyor ve bir nevi hayatın gerçeklerinden biri. Bu yüzden biraz abarttığını düşünüyorum.

Bir şey demiyorum isteyen istediğini yapar, zaten karışmak ne haddime.

Bir şey demiyorum isteyen istediğini yapar, zaten karışmak ne haddime.
iyi de bunlar gayet doğal seyler turkiyede tvdeki dizileri sansurleye sansurleye bi seye benzemedi ama tam tersine tecavuz gibi seyler daha da arttı yani dizide bu sahnelerin olması veya olmamasi pek bisi ifade etmiyor mesela shamelessi uyarliyolarmis dizinin icine etcekler dizinin ana konusu komple gidiyor uyarlayinca

Bir şey demiyorum isteyen istediğini yapar, zaten karışmak ne haddime. (vol2)