- Reaksiyon puanı
- 60,015
- Puanı
- 1,060
Çok beklersinHhahaha blu tv phu tv bence net ortamınada bir rtük lazım ayoll sanal rtükte istiyoruz
Digiturk'te de yok mu öyle paralı seçenekler mesela
Çok beklersinHhahaha blu tv phu tv bence net ortamınada bir rtük lazım ayoll sanal rtükte istiyoruz
araplar o tarz kanalları kaldırmış digitürkü alınca çokta yerinde olmus ayollÇok beklersinPara verip izliyoruz sonuçta kime ne
Digiturk'te de yok mu öyle paralı seçenekler mesela
Şiddetle kınıyorum onları nerden de çıktılarsa. ssaraplar o tarz kanalları kaldırmış digitürkü alınca çokta yerinde olmus ayoll
hhahaha digitürkün yoksa gönül rahatlığı ile alablirsin artık bence sakıncalı herşeyi yasaklamıslar ayoll türklerden daha müslümanlarŞiddetle kınıyorum onları nerden de çıktılarsa. ss
Ben Digiturk kullanıyorum zaten, malum maçlar varhhahaha digitürkün yoksa gönül rahatlığı ile alablirsin artık bence sakıncalı herşeyi yasaklamıslar ayoll türklerden daha müslümanlar
film paketimiz vardı oyüzden mesaj gelmiş babama şu kanallar kaldırıldı diyeBen Digiturk kullanıyorum zaten, malum maçlar var
Ama o tarz kanallara üye olmadığım için kaldırılıp kaldırılmadığına bakmamıştım
ama işte benzerlik olmasına rağmen elçin sangu çok daha sempatik biri serenay ise soğuk biri? yani bazen tiplerdeki benzerlikler kalplere yansımıyorElçin Sanguya benzemiş bu fotoda serenay yada bana öyle geldi ayoll
aynen bu konuda tam destek veriyorumBöyle dizilere ihtiyacımız var sektörün gelişebilmesi adına, hep sansür hep sansür nereye kadar dimi @destere katılırsın herhalde bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?