FF'nin YENİ Dizisi KARATAY 1.BÖLÜM

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
ÖNEMLİ! Kanuni Sultan Süleyman Devri'ni anlatacağız... Ama tarihi gerçekleri saptırmayacağız:)

YIL 1523...

Yürüyordu. Arkasına bakmadan yürüyordu Karatay... Ona Karatay derlerdi. Çünkü gözü karaydı. Ama daha küçüktü. At kadar hızlı ve mağrurdu. Eşkıyalık yaparlardı karlı dağlarda... Efelik yolundaydı... Kanuni'nin açtığı efelik yarışmasını düşünüyordu.O yarışmayı kazanırsa yaşı ne olursa olsun Zebaniler eşkıya grubunda efe olabilirdi.

Karlı dağlarda yürüyorlardı, başında kırmızıya çalar bir sargı vardı. Şalvar giymişlerdi... Ellerinde kılıçlar vardı...

Koca Ahmet:
Durun ey yiğitler... Birileri geliyor! Gelenler Kan Yiğitleri adlı gruptu. Karlı Dağlarda Karatay'ın eşkıya grubunun rakibiydi...

Ve kılıçlarıyla atlardaydılar. Karatay'ın eşkıya grubunun efesini öldürdüler...

Karatay: Efem! Efem!

Karatay öldürülen efesine doğru eğilip bağırdı, haykırdı! O an sanki bir sancak teslim almıştı...

Şimdi ne olacak? Karatay'ın eşkıya grubu Zebani'nin yeni efesi kim olacak? Kanuni ile Karatay'ın karşılaşması nasıl olacak? Hepsi 2. bölümde!

YAPIM: OsmanAslan's production

OS Productions
2. dizi

KARATAY her gün 22.45'te FF'de!

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar yeni bir haber! Kanuni Sultan Süleyman zamanının anlatılacağı dizimizde KARATAY ile Kanuni de karşılacaktır. Ve sürprizler var!

Güzel bir seri bekliyoruz tekrar senden. :)

1-2 küçük önerim olacak. Biraz daha uzun yazabilirsin bence, okumak gayet zevkli olacaktır. Ayrıntı da gerekiyor biraz. Bir de asla ve asla tekrar yapma, ne bölüm içindeki kelimeler tekrarlansın ne de bölümler arası herhangi bir benzer durum olsun... Tabii bunlar sadece öneri. :)

Devamını bekliyoruz... :)

Güzel bir seri bekliyoruz tekrar senden. :)

1-2 küçük önerim olacak. Biraz daha uzun yazabilirsin bence, okumak gayet zevkli olacaktır. Ayrıntı da gerekiyor biraz. Bir de asla ve asla tekrar yapma, ne bölüm içindeki kelimeler tekrarlansın ne de bölümler arası herhangi bir benzer durum olsun... Tabii bunlar sadece öneri. :)

Devamını bekliyoruz... :)

Öncelikle önerin için sağol :) Dikkate alacağım diğer seriyi de biraz uzatacağım, çok kısaydı... Bu seri de inşallah iyi olur :) Bu tanıtım gibi bir şey oldu diğer bölümler daha güzel olacak :)

Hayırlı olsun :)

İlk bölüm biraz daha uzun olabilirdi bence. Biraz daha uzun bekliyoruz :)

Biraz aceleye geldi, diyebilirim. Çünkü daha konuyu kafamda yeni oluşturdum. Hemen ilk bölümü yayınladım. Ama zaten tanıtım amaçlıydı. Asıl başlangıç 2. bölüm, desem yanlış olmaz :)

sabit saat olursa daha iyi olur :) herkes ona göre o saate yayınlamısını bekler dizi gibi oldu ama :) zaten forum dizisi :)