FF'in Yeni Dizisi | Ölüm İle Yaşam | 2. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,283
Puanı
1,061

Okumayanlar ve Hatırlamayanlar İçin: Ölüm İle Yaşam 1. Bölüm

Ölüm İle Yaşam | 2. Bölüm

Matt babasının tarif ettiği yere gece karanlığı çökünce giti. Kağıtta söylediği kulübeyi buldu.yeri biraz eşeleyince bir zarf buldu. Zarfı açtı. Zarfta şunlar yazmaktaydı:

"Oğlum. Bu zarfı ben o adamı öldürmeden önce senini çin hazırlamıştı. Sebebi aşağıda yazılı. Ama başlamadan kulübeden el feneri, kazma, kürek al..."

Matt kulübeden eşyaları aldı. O sırada aklından binlerce şey geçirdi. Babası neden böyle bir şey yapıyordu? Okumaya devam etti:

"... Şimdi kazma kürekle bu zarfı aldığın yeri kazmaya başla. Bir şeye ulaşacaksın..."

Matt kazma devam etti. Biraz kazdıktan sonra bir bacak buldu. Kopmuş bir bacak. Kimin bacağıydı bu? Okumaya devam etti:

"... Orada bir bacak var. Benim öldürdüğüm adamın bacağın o. Bacağını koparmıştım..."

Matt şok olmuştu. O sırada arkadan bir çıtırtı duydu. El feneriyle ışık tutunca orada birini gördü. Panikledi. Adam kendisine yaklaşıyordu.

Adam: Lan velet. Paran var mı?
Matt: Param yok.
Adam: Ver lan paranı. Versene lan.
Matt: Yok param falan. Ne yapacaksın parayla?
Adam: Bira alacam. Paranı ver lan!

Matt panikle ne olduğunu anlamaya çalıştı. Adam sarhoş gibiydi. Onu itip düşürebilirdi. Ve itti. Adam düştü. Ama yeniden kalktı. Adam cebinden bir çakı çıkardı.

Adam: Lan sen kimi itiyon? Gel lan buraya.

Matt hemen küreği kaptı ve adama doğru tuttu. Adam Matt'e bir hamle yaptı ancak Matt kürekle adamın eline vurdu. Çakı düştü. Matt kürekle adamın bacağına vurdu. Adam yere düştü. Yerdeyken kürekle başına vurdu. Adam hareketsiz yatıyordu. Ölmüş müydü? Hayır. Nefes alıyodu. Matt sakinleşmeye çalıştı. Ne olup bittiğini anlamaya çalışıuordu. Az önce birkaç kemik bulmuştu. Şimdi ise bir adamı kürekle dövmüştü. Unutamayacağı bir geceydi. Matt sakinleşince kağıdı okumaya devam etti:

"... Sana o adamı neden öldürdüğümü söyleyim. Çünkü o adam anneni öldüren kişiydi..."

Matt şok olmuştu. Çünkü annesini trafik kazasında öldüğünü sanıyordu. Babası öyle demişti çünkü. Ama artık her şeyi öğrendi. Şok olmuştu. Şaşkınlık içinde okumaya devam etti:

"...Annen evde yalnızdı.. O adam gelip anneni öldürmüş. Ben geldiğimde anneni ölü buldum. Birden arkamdan birisi bana vurdu. Önüme döndüğümde o adamın yüzünü gördüm. Kafama bir şeyle vurup beni bayılttı. Kendime geldiğimde annen yoktu. Anneni nereye götürüdüğünü bilmiyorum. Ama adamın yüzünü çok iyi hatırlıyordum. Ama Polislere söylemedim. Onu kendim öldürmek istiyordum. Ve cinayeti işlediğim ana kadar o adamın bizim polislerle yakalamaya gittiğimiz adam olduğunu bilmiyordum. Onu görünce hatırladım. Sözümü tuttum..."

Matt artık gerçekleri öğrenmişti. Babası neden böyle bir şey yaptığını öğrendi. Ama öğrendiğine pişman oldu. Çünkü önceden daha mutluydu. Hayatı boyunca asla unutamayacağı bir geceydi bu gece. Babasının son cümlelerini okumaya devam etti:

"...Oğlum. Senden istediğim..."

Devam Edecek...
XanTier

Son düzenleme:
Güzel gidiyor. 3.bölümü bekliyorum

Bekle.
Bana ilham verdin

süper olmuş aga heycanlı

3.bölümü bekliyoruz
emeğine sağlık puanım 10

eski günlerine dönmesi zor ama canladırırız yine kurtlar sofrası dönünce tavan yapacak ama 1 ay sonra falan

Okuyorum.

Son düzenleme:
Okudum Güzelmiş ama benimki kadar değil :😎:

Yok daha neler
rakip bile olamazlar

Sanki şimdi napıyo oku işte