FF'de yeni dizi: Hüzün

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
FF'de yeni dizi! Hüzün! Mutsuz olan, kötü kaderin sertleştirdiği insanlar ve bunun getirdiği sertlik... Ve bunları görmezden gelip mutlu olmaya çalışan, yalancı mutluluklarla geçici olarak her şeyi perdeleyip sevinebilenlerin öyküsü... Yakında konusu, karakterleri açıklanacaktır.

5-6 sayfa olmayacaktır. VAZGEÇİLMİŞTİR. En fazla 1 sayfa olacaktır.

ÜRETEN: OsmanAslan ve Xdragxx

Son düzenleme:
New series in FF! Sadness! Who are unhappy, bad people, and it brought hardened hardness of fate ... And tries to ignore them, trying to be happy, history of false happiness sevinebilenlerin temporarily forget everything ... Soon the subject, the characters will be announced.

Bu kısma sesli güldüm

Not: Senden değil Google Translate'dan kaynaklandığını biliyorum yanlış anlama
başarılar dizinde

başarılı oluruz inşallah osmanaslan

Basarilar diliyorum sana
.

Ben de

bu ne ki öğretmen bana araba tarihini verip bunu ingilizceye çevir dedi bide proje ödevi 7 sayfa
bende nasılsa birisini bulup yaparım dedim son 1hafta kaldı bulamadım kimseyi son gün translateden çevirdim hoca da 30 verdi ödeve

Tamam çıkartıldı o kısım şaka amacıyla koymuştum zaten. Amacından sapmasın dizi...

fena

İngilizce'ye çevirdim sevinebilenlerin kelimesi hala Türkçe kalmış

EDIT:
NOT: Bir bölüm yaklaşık 5-6 forum sayfası sürebilir.

Son düzenleme:
betimelemelerle falan 5 sayfayı rahat buluruz güzel bir roman havasında becerebilirsek çok başarılı olabiliriz

5-6 sayfa çok 1 sayfa neyine yetmiyor
lale devrine benzetme diziyi

5-6 sayfa bence de uzun ama dizi çok güzelse neden okumayalim?

OS yapım coşuyor yine ama bu dizide erken final yapmasın en az 13 bölüm sürsün...