FF, Yeni Yöneticilerini Arıyor !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar, uzun süreden beri yeni moderatör alımı yapılmamaktaydı.

Yönetim kadromuzu güçlendirmek için yeni moderatörler almaya karar verdik. 4-5 tane moderatör kontenjanımız mevcuttur.

Aranan şartlar:
-Düzenli olarak online olabilmesi.
-Foruma konularıyla katkıda bulunabilecek olması.

Başvuran adaylar, 1 haftalık deneme mod. sürecine alınacaklardır. Eğer, memnun kalınırsa moderatör olarak görevlerine başlayacaklardır.

Sizleri de aramıza bekliyoruz
İnternette keyifli vakit geçirmek ve yeni dostluklar edinmek için bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz

Başvurmak için bu konudan MSN adresinizi bildirmeniz gerekmektedir. Konuda açık olarak vermek istemiyorsanız bana özel mesaj (PM) ile gönderebilirsiniz. Birkaç saat içerisinde dönüş yapılacaktır.

Yeni geldim foruma ama çoğu forumlarda adminlik yaptım. Kendi sitemde vardı kapattım buraya geldim aday olmak istiyorum.

Adım : Ozan
Msn : ozanturhan_bjk@hotmail.com

Yeni geldim foruma ama çoğu forumlarda adminlik yaptım. Kendi sitemde vardı kapattım buraya geldim aday olmak istiyorum.

Adım : Ozan
Msn : ozanturhan_bjk@hotmail.com

Merhaba:
İlk önce ilginiz için teşekkürler.Ama forum prensiplerimizden dolayı bir mesajı olan bir üyemizi deneme mod malesef yapamayız...Kendinizi forum içinde biraz gösterirseniz emin olun deneme mod daha sonra da mod olabilirsiniz...

İyi Forumlar.